Cosmetice naturale

Incearca si tu cel mai eficient tratament pentru par si ten

Cele mai bune tratamente pentru frumusete sunt cele home made

S-a stiut intotdeauna ca cele mai bune si folositoare tratamente atat pentru uz extern cat si pentru uz intern sunt cele facute in casa.

Miere este un adjuvant foarte sanatos in tratamentele home made si ajuta pe oricine  isi doreste sa dea un plus de stralucire parului si chiar al pielii.

Mierea vindeca orice problema, inclusiv dermatita seboreica care da multe probleme de cap oamenilor pe termen indelungat.

Textura ei cremoasa este extrem de benefica pentru corp, iar vitaminele si mineralele pe carele contine ofera parului sanatate si vitalitate.

Retete pentru par si ten

0326b98d59040c5b20efd56e4d8ffa64

Aplica miere pe toata suprafata parului, timp de 3 ore, o data pe saptamana, inainte de baie. O sa observi diferenta chiar de la prima spalare. Mierea poate fi un real ajutor si pentru cei care sufera de dermatita seboreica – o afectiune a pielii care afecteaza scalpul dar si tenul sau pielea urechilor si a cefei, cauzand mancarimi si inflamatii la nivelul pielii.

In urma mai multor studii s-a descoperit ca mierea poate aduce un aport de imbunatatire radical aplicata direct pe leziuni odata la doua zile.

 

Masca pentru fata

Combina mierea cu galbenusul de la oua. O sa rezulte o masca grozav de hranitoare si plina de vitamine. Fata ta o sa ramana curata si fina ca pielea de bebelus.

images

 

 

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...