Seara de lectura

Titlu si titluri

Dupa cum bine stiti, noi, Saludicii,formam o echipa de 4 persoane, doi adulti si doi copii, 2 fete si 2 baieti. E cum nu se poate mai bine! Suntem in dezacord chiar si cand alegem mancarea preferata, desene preferate si chiar carti preferate. Cu siguranta, parintii care su si fete si baieti stiu despre ce vorbesc. Zilnic avem discutii in contradictoriu, iar seara cand citim o poveste unu vrea o poveste cu dinozauri iar cealalta vrea o poveste cu printese 🙂

Recent am descoperit metoda revolutionara de adormit copiii a lui Carl-Johan Forssen Ehrlin si va spun sincer e mai ceva decat ceaiul de tei in combinatie cu ceaiul de roinita 😛

 

Este o carte usor de citit, se potriveste atat fetitelor cat si baietilor si a fost recomandata de psihologi si terapeuti iar succesul cartii este dovada vie ca tehnica lui da roade.

Asadar, dragii mei prieteni, cumparati sau imprumutati de la Biblioteca aceasta carte si cititi-i copilului/copiilor, cu siguranta aceste amintiri vor echilibra mult in dezvoltarea lor.

 

Aceasta este recomandarea mea in “lupta” cu cartile.

Va rog recomandati-ne carti. Vrem sa citim si sa citim mult!

Va pupam Saludic (ii)

 

Lasă un răspuns

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...