Calatorind e mai bine

Cu gandul la vara

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu pot sa spun ca suport iarna maxim 1 luna, pe urma sunt tot cu gandul la vara, la caldura, balaceala si veselie. Ma gandesc mereu de ce vara suntem mai fericiti decat iarna? In ce masura ne afecteaza vremea instinctul de a construi ceva, de a pleca si mai ales de a visa?

Iar cand timpul imi permite stau si visez la zilele alea frumoase de concediu ..care nu sunt multe… maxim 7-10 zile dar care conteaza mai mult decat intregul an la un loc. Va sfatuiesc sincer sa mergeti in concediu, alaturi de familia voastra. Banii si timpul se duc, indiferent de motive si principii. Pentru noi alea 7 zile de concediu e medicamentul nostru pentru suflet.

Bougainvillea_street_scene._Tavira,_Portugal_(14583512136)

Anul asta planuim un concediu in Portugalia. Planurile sunt marete, abia astept sa va povestim cum a fost experienta noastra acolo. Poate ma ajutati si pe mine cu sfaturi si indrumari catre destinatii de vis. E bine sa mergem cu temele facute, de acasa 🙂

pink-flowers-algarve-outfit-bloggersslr

Voi ce planuri de vacanta aveti?

Va pupa Saludicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...