Despre viata Motivationale

Fii tu insuti intr-o lume care mereu incearca sa te schimbe…

Astazi,vreau sa incep prin a  va spune mai multe despre mine. Nu stiu cati dintre voi ma cunosc  cu adevarat sau cati ma urmaresc zilnic. Vreau sa stiu ca sunteti multi pentru ca asta imi da putere sa continui. In primul rand, sunt mama, sotie si femeie. Avem o casnicie  de 13 ani si  doi copii minunati. Numele blogului Saludic vine de la numele copiilor nostri: Sara+Luca+joaca (ludic) .

28168631_1905261396175268_1429624239657534983_nScrisul este pentru mine o pasiune de cand ma stiu, de mica scriam tot ce imi trecea prin minte, aveam nenumarate jurnale, iar cand am crescut am dat la Facultatea de Jurnalistica, facultate pe care am facut-o cu cea mai mare mandrie.

La un moment dat drumul meu s-a pierdut, printre atributiile casei, trebuia sa am un job mai bine platit pentru a putea asigura familiei tot ce era necesar, iar visele si dorintele mele s-au cam dus pe apa sambetei.

Stiu ca sunt multi care uita de ei si sunt multe mame care in sufletul lor au dorinte pe care nu le-au mai dus la bun sfarsit. Ce vrea sa va spun este ca indiferent de greutatile prin care treceti, dragii mei, luati o pauza si ganditi-va bine la ceea ce va face cu adevarat fericiti. Incercati sa va regasiti pe voi, asa cum erati la varsta la care ati inceput sa aveti vise si idealuri, incercati sa faceti totul pentru a obtine ceea ce ati visat si nu va pierdeti pe drum. Nu cautati bucuriile materiale ci cautati bucuriile care va implinesc ca oameni si care va dezvolta caracterele, asta le spun si copiilor mei.

Pentru ca la un moment dat in viata implinirea sufleteasca e tot ce conteaza cu adevarat.

8b1e1a5d57564dd457d67b27fdc22a84

Aveti grija de familia voastra pentru ca ei sunt cei care ne iubesc neconditionat si fiti un stalp puternic emotional in casa. Fiti voi insiva intr-o lume care incearca mereu sa va schimbe.

Va doresc un weekend minunat si sa auzim de bine!

Saludic (a)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...