Despre viata

Regatul unei mame este chiar sufletul ei

Astazi este o zi speciala, este ziua internationala a mamei.

Stim cu totii ce impact profund are atasamentul unei mame aspura dezvoltarii creierului copiilor nostri prin simplul fapt ca noi ii invatam primele lectii de dragoste, modelandu-le astfel constiinta.

Dragostea unei mame formeaza culturi si personalitati.

Majoritatea mamelor stiu ca dragostea si disponibilitatea lor emotionala sunt vitale pentru bunastarea copiilor lor. Traim intr-o societate care le indeamna pe femei sa-si caute valoarea si implinirea personala, trasandu-le cariere uitate de legatura stransa din familie.

Ei bine, eu va invit sa va intoarceti acasa. Si nu ma refer sa renuntati la serviciu ci pur si simplu sa incercati sa lasati la o parte toate treburile cotitdiene si sa va tineti in brate copilasul, cat o fi el de mare. Sa faceti o plimbare scurta unde sa depanati amintiri si povesti personale, sa incercati sa va cunoasteti mai bine si sa va intariti relatia.

Ca parinti suntem cei mai buni influenceri asupra dezvoltarii copilului nostru si avem sansa incredibila de a gestiona viitoarea generatie prin ceea ce facem ca parinti, in fiecare zi.

Putem: vindeca suferinte, avea grija de noi, investi in casnicie, avea grija de parinti si de casa. Nu subestima puterea iubirii unei mame si fii tu insuti modelul pe care il vrei pentru generatia urmatoare.

Sa aveti o zi frumoasa, plina de imbratisari sincere si bucurii sufletesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...