Indrazneala te maximizeaza

Sunt multe intrebari la care m-am gandit de-a lungul anilor. De felul meu sunt o persoana care nu indraznesc prea mult si prefer sa ma ascund cumva de ochii lumii, dar mereu mi-a placut sa scriu. Mi-a fost foarte greu sa accept ca sunt oameni care m-ar putea urmari si care mi-ar putea “citi” gandurile. Dar incetul cu incetul am inceput sa ma autoeduc, sa renunt la orgolii si rusini si sa incerc sa fiu eu, sa pot sa am sansa sa ies din zona mea de confort pentru a putea primi cu bucurie tot ce se intampla in viata mea, cu bune si cu rele.

De mult m-am gandit oare care e parerea oamenilor despre ceilalti oameni care sunt mai indrazneti? Sau de ce unii oameni sunt mai indrazneti si altii nu, de ce unii oameni se ridica si isi dau cu parerea si altii niciodata, sau de ce unii copii din scoli ridica mereu mana iar altii stau ascunsi in bancile din spate? Oare sunt mai destepti? Oare au mereu dreptate?

De fiecare data cand m-am ascuns si nu am indraznit am pierdut potentialul acelui moment. Nimeni nu a devenit mai bun cand s-a retras sau a dat inapoi ci din contra devii mai bun cand indraznesti, chiar daca gresesti, asuma-ti. Experienta te dezvolta, te maximizeaza.

Asadar, care e diferenta intre o persoana care merge inainte si o persoana care re retrage?

Diferenta o face pasiunea si dorinta de a-si vedea visul implinit, chiar daca e nevoie sa mergi singur pe drumul acesta. Iti asuumi!

Te incurajez sa faci ceea ce iti place si chiar daca treci printr-o perioada mai grea a vietii tale sa faci cu pasiune tot ceea ce faci!

Paseste mai sus, iesi in lume si indrazneste sa iti spui parerea.

Va rezulta in timpul calatoriei tale personale cele mai frumoase descoperiri.

 

Un comentariu la „Indrazneala te maximizeaza

  1. Nu există nicio problemă fără o soluție cu ajutorul Domnului Zakuza .. Tocmai mi-am revenit căsătoria ruptă cu ajutorul lordului Zakuza pentru că a pregătit o vraja de dragoste care a readus-o pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu știu prin ce treci în acest moment în relația ta, dar Lord Zakuza este aici pentru a te salva de depresie și griji emoționale. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-l WhatsApp prin: +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail pe: doctorzakuzaspelltemple @ hotmail. com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *