Motivationale

Cand vrei sa renunti, mai da-ti o sansa!

Sunt momente si zile cand tot ce se intampla in viata ta parca nu are sens, parca tot ce iti propui iasa pe dos iar visele si idealurile tale raman undeva ascunse in firul ierbii.

Eu cred ca toti trecem prin asta si daca viata ta o dai prin sita provocarii reusesti cumva sa te autodepasesti. Eu zic ca merita sa faci tot posibilul ca atunci cand toate idealurile par de neatins sa iti mai dai o sansa.

Nu renunta usor la absolut nimic, la niciun vis, ideal, speranta. E totul despre tine si crede-ma niciodata nu a fost despre altii.

Nu te mai gandi la ce va spune lumea, sau la ce se poate intampla. In momentul in care vei decide sa iesi din zona de confort vei gasi fericirea in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca abia atunci visul tau va capata culoare. Pentru ca el e acolo, ascuns printre buruienile vietii, trebuie doar sa-l cauti, iar cand il gasesti sa nu ii mai dai drumul nicio secunda.

 

 

 

1 comentariu

  1. Irina spune:

    Asa este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...