Cosmetice naturale

Cum tin sub control dermatita seboreica

Am probleme de cativa ani cu dermatita seboreica.

Am fost la nenumarati doctori dermatologi, mi-au recomandat o gramada de sampoane si am incercat tot ce a fost de incercat pentru par si pentru fata.

Dermatita seboreica imi aparea cel mai des de cate ori eram stresata, sau schimbam mediul in care locuiam. Mi-aduc aminte ca ne-am mutat pentru cateva luni in Germania iar acolo am avut cele mai groaznice episoade de dermatita seboreica din viata mea. Apa de acolo este extrem de dura pentru fata si calcaroasa, iar spalatul pe fata dimineata ajunsese sa fie o corvoada. Am preferat sa fierb apa sau sa ma spal cu apa plata pe fata pentru a nu mai avea probleme.

Dermatita seboreica se dezvolta intimp si nu mai trece.

Stiu, este descurajator, dar ea poate fi tinuta sub control foarte bine. Dupa cum va spuneam am folosit muuulte creme si sampoane si lapte pentru par de la cele mai ieftine la cele mai scumpe produse destinate dermatitei. Nu spun ca nu trecea, spun ca se ameliora putin dar si recidiva rapid.

In plus, sampoanele care au destinatia clara catre dermatita seboreica sunt extrem de agresive asupra parului, iar la un moment dat imi cadea foarte mult par de am ajuns in varful capului sa vad ca se dezvolta o mica chelie.

E trist, stiindu-te cu parul bun inainte sa ai probleme atat de mari. De cel putin 2 ani am inceput sa folosesc sampoane naturale.

Dar aveti mare grija!

Nu orice sampon natural face si bine.

Eu folosesc un  sampon vegan, cu ingrediente naturale, iar la sfarsit folosesc o lotiune pentru par minune pe care am descoperit-o de curand. Este vorba de Lotiunea de Par de la Nera Plant .

De cand folosesc aceasta lotiune pentru par, pot spune cu mana pe inima ca dermatita mea seboreica este tinuta sub control,iar parul meu se simte rasfatat. Parul meu s-a regenerat iar acum e stralucitor si bogat.

Cum acţioneaza?
  • Regenereaza parul prin tonifierea radacinii si activarea circulatiei periferice.
  • Previne despicarea varfurilor si contribuie la descurcarea firelor de par.
  • Inlatura surplusul de sebum si de matreata.
  • Confera parului sanatate si stralucire.

De cand e lumea si pamantul se stie ca femeile se clateau inainte cu otet pe par pentru a avea un par stralucitor si sanaos. Ei bine, cei de la Nera Plant au creat o lotiune extrem de benefica parului meu, este o combinatie de otet de mere și miere, extract de mesteacăn, extract de urzică, extract de coada-calului, extract de nuc, extract de brusture, extract de rostopască. Sunt produse in care am incredere 100% .

Pentru a afla mai multe despre beneficiile fiecarui ingredient in parte, va las mai jos lista cu proprietatile fiecarui ingredient in parte.

Urzica stimuleaza oxigenarea scalpului si a foliculilor pilosi; curata in profunzime si indepartează excesul de sebum; normalizeaza functionarea glandelor sebacee.

Frunzele de nuc contin uleiuri volatile cu actiune emolienta asupra parului.

Brusturele este tonic capilar si previne caderea parului.

Rostopasca da rezistenta firului de par.

Coada-calului stimuleaza cresterea parului.

Mesteacanul normalizează functiile pielii capului.

Otetul de mere este o sursa bogata de vitamine, minerale, acizi grasi si enzime care hranesc parul si ii dau stralucire.

Pentru ce se recomanda?
  • Caderea parului
  • Matreata
  • Iritatii şi mancarimi ale pielii capului
  • Exces de sebum

Recomand cu drag toate produsele de la Nera Plant, produse manufacturate cu suflet.

2 comentarii

  1. Denisaaaaa spune:

    Buna , am si eu o dermatita seboreica si am observat de ceva timp caderea parului si nu mi se regenereaza fire noi. Imi recomanzi acest produs ? Ai avut si tu probleme cu caderea parului si nu iti creșteau fure noi datorita dermatitei? Te rog sa mi răspunzi, sunt disperată. ???

    1. Produsul pe care îl recomand cu mare drag si este foarte folositor este samponul de la vivanatura. Este 100%natural. Aceasta lotiune de la Neraplant este de asemenea foarte buna, dar pe care poti s-o prepari liniștită și acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...