Calatorind e mai bine

Am descoperit un loc magic – Wolkendorf Bio Hotel & Spa Brasov

Weekendul acesta care tocmai a trecut am descoperit un loc magic, unde timpul parca s-a oprit in loc, unde aerul este proaspat si curat, unde indiferent de ora ai mereu ce alege, un loc care poate deveni paradisul copiilor, un loc unde intalnesti la orice pas un om care iti zambeste si care te face sa te simti bine si mai presus de orice un loc care te face sa te simti ca acasa, unde oamenii sunt fericiti si rasfatati.

Ne doream de ceva vreme sa vizitam Cetatea Rasnov iar pentru asta am ales sa ne cazam la Wolkendorf Bio Hotel   

Despre Wolkendorf

Clasificat la patru stele, Wolkendorf Bio Hotel & Spa este format din 5 cladiri: mai exact 3 corpuri alcatuite din 15 camere fiecare, centrul SPA si restaurant cu terasa care are o capacitate de aproximativ 150 de locuri, sala de conferinte, unde pot avea loc evenimente corporate, team-buildinguri.

 

Numele hotelului vine intocmai de la satul in care se afla, si anume, Vulcan in limba germana Wolkendorf care face parte din regiunea istorica Tara Barsei, iar din satul Vulcan mai sunt 11 km fata de orasul Brasov, 25 de km pana la parcul de aventura Brasov si Cetatea Rasnov este la 18 minute de mers cu masina.

Odata ajunsi acolo am avut impresia ca am intrat intr-un loc magic. Inca de la poarta, Luca a vazut casuta din copac si a fost mega incantat de ea, iar acum are o noua dorinta ca tati sa ii contruiasca si lui una 🙂

Chiar la poarta este o parcare de biciclete, iar clientii hotelului se pot plimba linistiti pe aleile din jur care sunt linistite si sigure chiar la marginea padurii.

Loc de joaca pentru copii, ferma cu iepurasi si o broasca testoasa

Hotelul dispune de o curte generoasa, cu loc de joaca pentru copii exterior cat si interior, o mica ferma de animale, restaurant traditional si multe alte  surprize pe care le-am descoperit una cate una.

 

La receptie ne-a intampinat o domnisoara foarte draguta, care ne-a explicat in ce consta sejurul nostru si ce activitati avem la dispozitie. Zambetul ei ne-a facut sa avem incredere ca vom petrece un weekend de vis.

Camera

Odata ajunsi in camera, am descoperit o oaza de liniste si de frumos. Camera este spatioasa, noi fiind 2 adulti si 2 copii am cerut un pat suplimentar pentru a putea dormi linistiti.

Mobilierul din camera si din intreg hotelul este de calitate, patul, noptierele, biroul, dulapul si scaunele – toate sunt infrumusetate cu motive vechi traditionale sasesti, pictate manual, specifice din Transilvania.

Restaurant

Odata instalati, am mers la restaurant sa luam pranzul. Mancarea este foarte buna, tip bufet suedez, de unde poti alege ce doresti sa mananci. Ai la dispozitie cafea, ceaiuri, limonada, apa infuzata cu portocale sau castraveti.

Hotelul dispune de mai multe pachete de cazare, noi am ales cazare cu mic dejun inclus .Pranzul si cina le-am achitat la sfarsitul sejurului, la un pret mai mult decat decent  pentru varietatea de mancare si calitatea acesteia. Fiind in sistem de bufet suedez am putut sa alegem tot ce ne-am dorit, felul 1, felul 2, desert si bauturi. Mancarea a fost delicioasa, variata, iar bauturile erau incluse. Restaurantul dispune de o terasa superba cat si loc de joaca interior pentru copii .

Spa

Abia asteptam sa ajungem la spa. Dupa ce am mancat iar copiii s-au jucat si s-au imprietenit si cu ceilalti am fugit in camera sa ne schimbam pentru a merge la piscina. Copiii nostri sunt super incantati de tot ce inseamna apa. Adora sa stea in piscina si cu greu ii mai scoatem de acolo.

Asadar iata-ne ajunsi la Centrul Spa, care inca de la intrare te intampina cu muzica ambientala, numai buna pentru relaxare si visare. Am pasit parca intr-un alt univers, pot sa spun ca toata experienta noastra a fost la superlativ. In centrul spa au acces gratuit toti clientii hotelului, dispune de doua saune (sauna umeda, sauna finlandeza), bazine de interior (bazin cu apa rece, bazin cu apa oxigenata, bazin cu apa sarata), fantana cu gheata,  pachet  de masaj, exfoliere corporala, sala de relaxare cu aromaterapie, fructe si apa la discretie.

 

Ce pot sa va spun este ca aceasta experienta ne-a imbogatit sufleteste. Am petrecut cate ore la spa, timp in care ne-am simtit excelent si ne-am relaxat.

Biblioteca hotelului

Una dintre surprizele placute este ca am descoperit in cadrul hotelului zona de biblioteca, unde te poti rasfata cu o carte buna si unde te poti relaxa in liniste. Ador hotelurile care au implementat acest tip de librarie pentru clientii lor.

Am petrecut un weekend extrem de benefic, iar seara noastra s-a incheiat cu cateva jocuri de-ale copiilor incantati de prezentata lui Michey Mouse

iar noi ne-am relaxat la focul din curte, unde angajatii au pregatit un foc de tabara la ceas de seara pe muzica ambientala.

Hotelul Wolkendorf Bio Hotel & Spa este perfect pentru cei care vor sa vina la munte si sa ia o gura de aer proaspat, intr-un ambient perfect si un cadru desavarsit.

Este perfect pentru parintii cu copii si pentru toti oamenii care cauta un loc de relaxare, este locul unde noi ne-am simtit ca acasa.

Multumim Wolkendorf Bio Hotel & Spa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...