Cosmetice naturale

VivaNatura face parte din rutina mea zilnica

Sunt zile cand pic efectiv de oboseala, cand muncesc atat de mult incat uit de mine, iar o plimbare in aer curat ma ancoreaza din nou in realitate, iar ziua se incheie intotdeauna cu un dus aromatizat.

Am multe proiecte pe care le-am inceput si imi doresc sa le termin cu brio pe toate, fiind o fire foarte meticuloasa.

Seara e momentul meu de liniste cand totul se calmeaza, copiii sunt cuminti (obositi si ei saracii de la atatea activitati extracuriculare), sotul sta cuminte la stiri, iar eu ma relaxez in mirosuri de portocala, lavanda, ceai verde, tuberoza si zambile cu produsele de la VivaNatura .

Gelul de dus cu lavanda si ceai verde curata piele datorita principiile active din plante. Este 99%natural, de origine naturala, procesat la rece-fara parabeni. Ador mirosul de lavanda si ma relaxeaza foarte mult.

Crema de corp cu portocale si unt de shea  este un produs extraordinar. Va spun asta cu cea mai mare sinceritate, eu folosesc crema de mai multe ori pe zi, inclusiv pe maini si pe fata cand simt ca mi se usuca pielea. Este o crema care hidrateaza si catifeleaza foarte bine, intra in piele repede iar mirosul este minunat. Asigura hidratare de durata si o senzatie placuta de revigorare pentru piele.

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde    O crema indelung elaborata, in laboratoarele VivaNatura, un rezultat eficient si un stimulator al proceselor de ardere a grasimilor. Guarana este cunoscut ca fiind un puternic antioxidant si cu aceste ingrediente crema anticelulitica devine aliatul tau principal in reducerea statului adipos si a aspectului de “portocala”

Deodorantul Spring Flowers cu tuberoza si zambila miroase foarte bine iar efectul este de durata. Pe pielea mea dureaza aproximativ 8 ore. Il folosesc pentru ca e natural si mai ales ca nu are aluminiu si parabeni, pielea este lasata sa respire si nu inchide porii. Mirosul este de primavara si il puteti folosi cu incredere.

Eu sunt foarte multumita de aceste produse si abia astept sa le pot imparti cu voi!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...