Cosmetice naturale

Cand natura e sursa ta de inspiratie

Cu totii stim ca Dumnezeu a creat lumea intr-un mod absolut perfect, iar natura e vindecatoare.

Pur si simplu ador produsele naturale, cosmeticele create organic, in invelis simplu de hartie si curate, fara chimicale datatoare de alergii.

Sa va spun una din experientele noastre care mi-a intarit credinta ca produsele naturale sunt excelente.

Copiii mei practica inotul de ceva timp, fiind singurul sport “de unde te intorci curat” – asa spune fiica mea. Insa datorita clorului din apa din cand in cand le mai apar anumite pete rosii, ca niste eczeme iar pielea se descuameaza. In general aceste descuamari apar in zona mainilor. Nu sunt probleme grave, pentru ca daca erau cu siguranta mergeam la medicul dermatolog. Acestea sunt reactii ale organismului cum ca el isi face treaba si se apara.

Pentru aceste parti ale corpului m-am decis sa folosesc un sapun din gama Naturiderm si o crema hidratanta organica cu ulei de argan de la “La Maison du Savon de Marseille” – casa sapunului de Marseille

Sa va spun cate ceva despre fiecare produs.

Pasul 1 –  spalarea pe maini cu sapunul Naturiderm cu ulei esential de Davana.

Acest sapun este are in compozitie 80% ulei de masline ceea ce il face foarte hidratant si 20% ulei de copra (Copra fiind miezul uscat a nucii de cocos, care conține ulei), sapunarita, o planta de origine provensala bogata in saponina, iar ca si parfum are in compozitie ulei esential de davana, cu radacini adanc infipte in cultura, medicina si traditiile religioase indiene. Se stie despre davana ca are functii antiinflamatoare, antiseptice, dezifectante si are efect calmant asupra creierului.

Pasul 2 – crema de maini cu ulei de argan Bio

Crema de maini o foloim strict pe zona afectata, la inceput, cu miscari circulare, pana intra in piele, apoi o folosim si pe zonele neafectate pentru ca este o crema organica, nu dauneaza deloc si miroase senzational.

Am ales aceasta crema pentru ca uleiul de argan (numit si lichidul de aur din Maroc) este un adevarat miracol pentru piele, are proprietati restructurante si lasa o piele neteda si hidratanta. Uleiul de argan are un puternic efect antioxidant, hidratant si reparator. Folosind aceasta crema in mod regulat ofera pielii elasticitate si hidratare datorita continului ridicat de vitamina E.

Dupa 3 zile de folosire pielea de pe maini arata asa:

Se vede clar ca pielea nu mai este uscata si nu se mai descuameaza, fiind hidratata in mod corespunzator.

Ar fi bine sa aruncati un ochi peste site-ul lor sau sa mergeti in magazinele lor.

Site-ul il regasiti aici de unde puteti face cumparaturi online. Eu am ales sa merg in magazinul lor din Sibiu care se afla in Piata Habermann intr-o locatie de vis. Cu siguranta nu veti pleca cu mainile goale si cu siguranta va veti reintoarce.

Va las cateva poze sa va convingeti singuri

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...