Cu bune si cu rele despre Romania!

Vreau sa va povestesc despre experienta noastra la Baile Herculane. Va spun sincer multa lume ne-a avertizat sa nu mergem acolo, pentru ca statiunea este in ruina si ca o sa ne intoarcem dezamagiti si cu banii dati. Ei bine, eu auzisem de apele romane, de baile termale, de aerul ionizat si de Dunarea fantastica si am zis de ce nu? Hai sa ne incumetam sa mergem si om vedea ce-o iesi.

Am ales sa ne cazam intr-o pensiune de 4 stele, El plazza parca se numea, dar doar de 4 stele nu a fost…Nu am fost data pe spate dar nici nu ma consider prea pretentioasa incat sa-mi para foarte rau de alegerea facuta. Drept e ca in timpul sederii noastre acolo am vazut Hotelul Roman si am stat cu gandul la el ca ar fi foarte potrivit pentru urmatoarea noastra escapada acolo, desi si el urla de singuratate.

Odata ajunsi acolo m-au impresionat extrem de mult muntii care zici ca veneau pe noi, aerul atat de curat si peisajul de milioane. Nu regret o clipa alegerea facuta.

Parcul din statiune este singurul loc renovat in rest intr-adevar cladirile sunt in ruina. Pacat de locurile acelea superbe.

Mai jos o sa va arat si baile neptun, cladire facuta pentru romani, o cladire care se vede ca era una minunata pe vremuri, statiunea de lux a Imperiului Roman

In fata unei asemenea cladiri ramai mut!

Iar cladiri in ruina sunt multe!

In plimbarile noastre am ajuns si la grota haiducilor, unde am gasit un loc dumnezeiesc.

Imi pare rau ca nu am ajuns sa urcam pana la pestera cu aburi, dar cu siguranta voi face tot posibilul sa ajung odata si acolo.

Per ansamblu Statiunea Herculane m-a impresionat extrem de mult. Iar, daca ajungeti in Statiunea Herculane este musai sa mergeti si la cazanele Dunarii. Pe noi frumusetea locurilor ne-a lasat fara cuvinte.

E musai sa faceti tot posibilul sa ajungeti acolo! Romania are atat de multe de oferit!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *