Motivationale

Povestea unui domn discriminat

O femeie de 50 si ceva de ani ajunge la scaunul ei dintr-un avion foarte aglomerat si, vazand langa cine-i nevoita sa stea, cheama o stewardesa.

„Eu nu pot sa stau langa acest domn negru. Vreau sa-mi gasiti un nou loc.”

Iar stewardesa a raspuns: „Lasati-ma sa verific daca mai avem locuri libere in alta parte a avionului.”

Dupa ce a verificat daca mai exista locuri libere, stewardesa s-a intors „Doamna, nu mai avem locuri la clasa economica, dar mai avem un singur loc la first class. Este regula companiei noastre sa nu mutam niciodata un client de la clasa economica la first class, dar vazand ca ar fi scandalos sa fortam o persoana sa stea langa o alta persoana neplacuta, capitanul este de acord sa incalcam de data aceasta regula noastra…”

Iar inainte ca doamna noastra sa poata spune orice, stewardesa s-a intors spre domnul negru si i-a spus: „De aceea, domnule, v-as ruga sa va luati tot bagajul si sa ma urmati pana la first class. Capitanul nu vrea sa stati langa o persoana neplacuta.”

text preluat de pe motivonti.ro

Lasă un răspuns

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...