Cosmetice naturale

Sapun lichid cu extract de salvie de la Nera Plant cheia catre tinerete fara batranete

Beneficiile sapunului natural: Oare acesta e secretul catre tineretea fara batranete?

In multe articole de ale mele recomand sapunurile naturale, fie ele solide sau lichide. Din punctul meu de vedere un sapunul natural este cheia catre frumusete si naturalete.

Va spun intai ce efecte negative are un sapun de proasta calitate asupra organismului iar apoi o sa va spun si de efectele pozitive unui sapun natural, creat din ingrediente organice.

Reactiile adverse ale unui sapun comercial si ieftin

In primul rand va spun ca atunci cand cumparati un “banal sapun” cat mai parfumat, colorat si eventual sa fie cel mai ieftin, neaparat cititi eticheta.  Majoritatea sapunurilor sunt produse create din detergenti sintetici, acizi grasi si oxizi de sulf si etilen, deosebit de toxici pentru piele. In general sapunurile comerciale se confrunta cu lipsa de glicerina din compozitie, o substanta extrem de importanta pentru piele care are proprietatea de a absorbi cu usurinta apa, fiind un suport perfect pentru hidratarea pielii si prevenirea uscarii sau a iritatiilor.

Bagati de seama ca sapunul pe care il cumparati sa nu contina triclosan si triclocarban, agenti chimici extrem de daunatori pentru sanatate. Folosind asemenea sapun risti sa te confrunti cu alergie, eczeme, piele uscata, psoriazis, iritatii oculare, dezechilibre hormonale, infertilitate, obezitate cat si slabirea sistemului imunitar.

 

De ce sa folosesti un sapun natural?

Este pur si simplu mult mai sanatos pentru piele, contine ingrediente naturale cum ar fi uleiuri de vaza derivata din plante, imbunatateste vizibil elasticitatea pielii, nu produce iritatii. Unde mai pui ca are si un impact mai slab asupra mediului, ingredientele sale se descompun usor si provoaca mai putin probleme cand ajung in pamant. Un plus ar fi sustinerea micilor producatori, cum sunt maicutele de la Nera Plant

Proprietatile sapunului Nera Plant

Sa va spun in primul rand de mirosul sapunului. In momentul in care am  inceput sa il folosesc, am simtit un miros natural care se datoreaza in intregime ingredientelor sale. Sapunului de la Nera Plant este fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale si uleiuri vegetale cu continut ridicat de glicerina.

Cum actioneaza?

  • Regenereaza si catifeleaza pielea
  • Adjuvant in transpiratia excesiva
  • Dezinfecteaza epiderma
  • Indeparteaza celulele moarte
  • Calmeaza iritatiile
Pentru ce se recomanda?
  • Orice tip de piele
  • Transpiratie excesiva
  • Iritatii cutanate
  • Pori dilatati
  • Vergeturi

Ingredientele sapunului Nera Plant

apa, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, grasime nehidrogenata de cocos, hidroxid de potasiu, extract de salvie, ulei esential de salvie.
Mai multe detalii legate de ingrediente cat si beneficiile lor gasiti AICI

De ce il recomand?

Pentru ca am incredere in produsele Nera Plant, pentru ca imi pasa de sanatatea mea cat si a celor din jurului meu, pentru ca reusesc sa imi tin problemele pielii sub control cu aceste produse magice si pentru ca imi place senzatia de hidratare pe care o ofera.

 


 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...