Motivationale

Mi-am luat inima-n dinti si m-am inscris la competitia SuperBloggerilor

Exact cum am scris si in titlu “mi-am luat inima-n dinti si m-am inscris la SuperBlog“!

Sunt genul de om care reactioneaza instinctiv pentru ca nu suport parerile de rau! Lucrand din instinct am avut parte de multe bucurii si in primul rand descoperind teritorii noi.

Astazi am citit un articol legat de competitia SuperBloggerilor. Recunosc ca nu mai auzisem de aceasta competitie si mi-a facut inima sa tresara de bucurie. Mi-am spus in gandul meu: “Asta e! Asta e sansa mea sa vad unde ma incadrez, cat de mult m-am dezvoltat si de ce nu este sansa sa invat cat mai mult. ” In blogging, exact ca si in Sales trebuie sa ai ceva, ceva care se dezvolta in tine, ceva cu care te nasti si care nu se invata din carti si iti mai trebuie si putina…nebunie! O nebunie creativa, fantastic de frumoasa care sa te lase sa te dezvolti armonios.

Am citit conditiile de participare, m-am inscris in grupul de pe pagina de Facebook a grupului pe care o gasiti AICI  si acum astept o minune.

De ce m-am inscris la SuperBlog?

Pentru ca imi plac competitiile, imi plac provocarile si imi place sa scriu cat mai mult despre orice. SuperBlog este cea mai longeviva competitie din blogosfera romaneasca si are scopul dea descoperi si sutine noile talente ale blogosferei.

Cine se poate inscrie?

Daca ai un blog cu o vechime de minim 3 luni si varsta de minim 16 ani si iti place sa scrii orice indiferent de tematica si/sau de traficul de vizitatori, intra pe pagina SuperBlog unde vei gasi toate conditiile de participare plus formularul de inscriere in competitie.

Ce pot sa va spun mai multe decat ca se anunta o super competitie din care m-as bucura enorm sa fac parte.

Daca vrei sa te inscri si tu la SuperBlog nu mai sta pe ganduri! Hai in competitia Bloggerilor pentru a ne cunoaste mai bine! Inscrie-te aici  si hai si tu in editia de toama a SuperBloggerilor2019

 

Daca esti blogger atunci acest articol este pentru tine! Daca nu esti, atunci poate dai un share pe pagina de Facebook si cu siguranta cineva interesat s-ar putea inscrie in marea competitie SuperBlog2019

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...