Cosmetice naturale

Pregateste-ti o masca de fata cu alginit si ceai alb de la Manna

Una din problemele majore ale produselor de ingrijire din ziua de astazi este ca acestea sunt foarte toxice. Majoritatea produselor de ingrijire a pielii contin ingrediente foarte dure precum BPA, parfumuri sintetice, parabeni si substante toxice nefiresti care duc la iritarea pielii.

De curand am descoperit o masca de fata cu alginit si ceai alb de la Manna Sapun care lasa pielea fina, bogata in minerale si vitamine. Masca din alginit este o modalitate complet naturala de a detoxifia, purifica si exfolia pielea lasand-o fina, bogata in minerale si vitamine, fara efecte secundare negative.

Va intrebati ce este alginitul?

Alginitul este un namol fosil care s-a format in lacurile vulcanice din regiunile deluroase Balaton cu milionae de ani in urma. Este bogat in potasiu, magneziu, zinc, fiind 100% natural

Efectele benefice ale alginitului  sunt multiple:

  • compatibil cu orice tip de ten
  • reimprospateaza tenul
  • hidrateaza tenul
  • lupta impotriva factorilor agresivi ai mediului
  • tine sub control excesul de sebum

 

Beneficiile ceaiul alb asupra tenului

  • ofera luminozitatea pielii
  • inchide porii
  • invioreaza tenul

Manna Sapun a creat pentru noi o masca de fata din alginit imbogatit cu ceai alb pentru un ten mult mai frumos si natural. Am folosit aceasta masca de 2 ori pe tenul meu si am fost foarte multumita de rezultat. Lasa tenul impecabil, curat si hidratat.

Avand in vedere ca pamantul este format in mare parte din minerale, utilizarea alginitului este ca un medicament pentru ten, protejand pielea impotriva poluantilor de mediu, lasand-o curata si sanatoasa.

Cine nu isi doreste sa aibe un ten mai curat si mai luminos?

Astazi vreau sa va arat exact cum trebuie preparata masca pentru a putea fi aplicata corect. Ea se prezinta sub forma de pudra si se poate utiliza aproximativ de 15 ori. Este suficient daca aplicati aceasta masca odata pe saptamana.

 

Preparare

Intr-un bol se pun doua lingurite de pudra si apoi cateva picaturi de apa pana se obtine o pasta. Masca se aplica pe fata cu miscari circulare. O sa simti ca se intareste pana nu vei mai putea zambi 🙂

Se lasa sa actioneze timp de  15 minute apoi cu ajutorul unui prosop umed se va curata fata. Dupa aplicarea acestei masti si curatarea in prealabil, eu ma dau cu o felie de lamaie pe fata pentru un supliment de Vitamina C. Rezultatul este garantat, 100% natural, iar fata ta va avea parte de un rasfat impecabil.

Folosirea acestei masti va ajuta la reducerea inflamatiei, va imbunatati dezechilibrul bacterian si va reduce toxicitatea datorata poluantilor de mediu.

Masca cu alginit si ceai alb este bogata in antioxidanti, alginitul functioneaza pentru a imbunatati integritatea pielii, fiind bogata in potasiu, magneziu, zinc, alge naturale, acid humic, iar ceaiul alb contine numeroase vitamine si este bogat in microelemente cum ar fi nichelul, cromul, manganul sau fierul.

 

 

 

Ingrediente: Acid alginic Pulbere de ceai alb

100% natural

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...