Traseul meu prin viată, moda anilor 2000 până în prezent

mai aduceți aminte de blugii evazați cu talie joasă?

Ei bine, eu i-am purtat multa vreme în adolescență și îmi plăceau foarte mult. Mi-aduc aminte de blugii Lotus când au apărut se crease un fel de isterie, peste tot (cel puțin la noi în oraș). Daca nu aveai o pereche de blugi Lotus în garderobă, nu vorbea nimeni cu tine 🙂

Partea mai puțin  frumoasă, era chiar talia aceea joasă, care efectiv disperase pe toată lumea, mă bucur enorm că am depășit acea perioadă și că au apărut pantaloni cu talie normală. Posibil că au fost itemul acelei perioade, chiar daca păreau inconfortabili, totuși îi iubeam. Blugii îi asortam mereu cu încălțăminte damă cu platformă și o cămășă sau un tricou. Doamne, atâtea amintiri plăcute m-au năpădit din perioada aceea.

Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac lejer, tocuri am purtat destul de puțin în viața mea tocmai pentru că nu mă simțeam confortabil. În schimb, adidașii damă mi-erau mereu la îndemână sau sandalele cu talpa ortopedică.  Îmi plăceau mult cămășile din in sau rochițele, cam pe la începutul anilor 2000 au început să apară, iar eu le purtam cu mândrie.

Tot atunci au apărut și pantalonii 3 sferturi care atrăgea privirile  asupra picioarelor și cu toate astea erau și confortabili.   Când nu știam ce să port, îmi luam întotdeauna pantalonii trei sferturi

 

De atunci a trecut multă vreme, aproximativ 15 ani. Acum  blugii nu mai sunt pe gustul meu deoarece consider că au devenit o uniformă generală. Statistic vorbind, cel puțin 8 din 10 români au blugi, iar eu am fost mereu genul de fată care îmi plăcea să fiu diferită.  Îmbrățișez cu drag moda acestor ani, îmi plac pantalonii chino, cu care rezonez foarte mult, rochițele colorate și pantofii comozi. Moda este considerată un simbol al luptei și pasiunii pentru dorința de a reîntineri, eleganța de a putea deveni o prezență aparte în orice vreme și cu orice ocazie.  Tocmai ăsta e punctul forte al vremurilor de acum. Puterea de a alege dintr-o varietate de modele, culori, forme care să te satisfacă pe deplin. Găsirea unui echilibru între gusturile și preferințele personale și arta de a alege o ținută cu personalitate.

 

Nu am renunțat nici acum la cămășile de in sau pantofii cu talpă ortopedică.

Tot din comoditate… dar nu asta contează până la urmă cel mai mult?

Pentru la urma urmei cel mai mult contează zâmbetul pe care îl porți și dorința de a merge mai departe cu eleganță.

Articol scris pentru Superblog 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *