O poveste pentru culcare, cuvinte pentru o viață întreagă!

Acum ceva timp am descoperit un site tare fain, cu cadouri pentru cei dragi. Nu cred există cineva pe lumea asta căruia nu îi placa primească în dar un cadou personalizat .

Eu am ales personalizez această carte pentru copiii mei dragi, pentru a descoperi când vor fi mai mari amintirile pe care le-am creionat în timpul acesta frumos petrecut împreună. fi vrut ofer cate o carte tuturor oamenilor care îmi sunt alături și care îmi dovedesc zilnic cât de mult însemn eu pentru ei.

Acum două zile primisem o înștiințare mi-a ajuns coletul la poștă. M-au năpădit amintirile, de mult nu mai primisem ceva în poștă. Parcă uitasem și am o cutie poștală 🙂 Exceptând stresul care se produce de la statul la coadă, m-am trezit plină de emoții așteptând un copil, căruia i s-a promis o acadea, deșchidă coletul primit de la carte personalizata.

A fost o experiență interesantă, dar este bine de știut aceste cărți se pot comanda și prin curier.

Tot site-ul este gândit frumos, îți alegi singur template-ul, adaugi poze, editezi textul (pe bunul tău plac) și plasezi comanda, iar dacă cumva ești în pană de idei cu siguranță, echipa lor te ajuta și cu asta.

Programul de personalizare este ușor și la îndemâna oricui.

La seara de lectură, le-am arătat cartea copiilor mei și au fost extrem de încântați. Le place citească cărți care au legătură cu ei, de fapt cred tuturor ne place. Mi-aduc aminte una din cele mai frumoase cadouri primite de mine vreodată, a fost un album de fotografii cu texte personale și foarte emoționale. Acel cadou mi-a rămas la suflet și cred oricine se bucură de o carte cu personalitate . 

 

Ador sa fac cadouri și îmi place foarte mult îi surprind pe cei dragi. Dar, în special îmi plac amintirile create după. Toată viață mi-au plăcut fotografiile, desi când eram mică am foarte puține poze cu mine, mi-am propus eu le ofer copiilor mei, poze din cele mai speciale momente petrecute împreună. Așa s-a născut cartea Luca&Sarah, o carte plina de emoții, de trăiri și de magie, iar bucuria lor mi-a făcut ziua mai frumoasă.

Dacă e întrebați pe mine ce cadouri consider ar fi nepotrivite pentru a fi oferite celor dragi, acestea sunt parfumurile sau hainele. Și aici vorbesc strict de gusturi. Decât ofer ceva și nu fie apreciat, prefer ofer un cadou cu personalitate.

Voi ce cadouri preferați le luați celor dragi si care e cea mai frumoasa amintire legata de acest subiect?

 

Articol scris pentru SuperBlog2019

 

 

Un comentariu la „O poveste pentru culcare, cuvinte pentru o viață întreagă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *