Despre viata Motivationale

Ganduri pentru anul 2019

Ganduri legate de anul 2019

Va las si pe voi sa va ganditi la cel putin 5 ganduri legate de anul 2019, fie ele de multumire sau chiar de nemultumire.

Legat de mine, am avut un an cu multe provocari. Sa nu credeti cumva ca mi-a fost usor sa ma axez pe blogging. Anul acesta care tocmai se incheie, 2019, am inaugurat blogul familiamea.ro. A fost un vis devenit realitate, dar in care se adauga foarte multe ingrediente: pasiune in primul rand, dedicare, sinceritate in raport cu cititorii mei si multe ore in fata calculatorului. Daca e sa imi reprosez ceva, imi reprosez faptul ca nu am avut si mai mult timp pentru a scrie si mai multe retete, sfaturi legate de travelling sau sa pot sa va cunosc mai bine pe cei care ma cititi. Pentru anul 2020 in doresc sa gasesc echilibrul de a putea sa interactionez mai mult cu cititorii mei, inca ma gandesc la cateva chestiuni. Anul 2019 a venit si cu cateva colaborari, pentru care sunt foarte multumita. Am cunoscut oameni foarte faini dar si oameni care nu mi-au oferit niciun feedback si atunci vroiam sa renunt. Da, au fost zile cand am vrut sa renunt la blogging pentru ca nu ma simteam cumva la nivelul asteptarilor lor. Dar, au trecut si acele faze si am continuat, chiar daca nu cu acelasi interes ca inainte. Pentru ca un om, fie el blogger sau freelancer are nevoie si de partea financiara pentru a putea trai. La inceputul anului mi-am promis ca voi avea 5000 de followeri. Nu am ajuns la atatia, am doar 4000, dar ma declar multumita pentru ca am crescut in mod organic, ceea ce conteaza mai mult decat orice reclama sponsorizata.

Pentru anul 2020 imi doresc 10.000 de followeri, multa putere de munca si cat mai multa interactiune cu voi.  Am un proiect de care vreau sa ma ocup, legat de retete sanatoase si pe care intentionez sa il termin.

Multumesc…

  • tuturor celor care ma urmariti
  • familiei mele care m-au sprijinit din toate punctele de vedere
  • ca suntem cu totii sanatosi
  • ca pot sa fac ceea ce iubesc mai mult
  • ca pot aprecia cu adevarat viata
  • ca pot lucra mai mult cu copiii mei si le pot oferi tot timpul din lume

Voi pentru ce sunteti recunoscatori anului 2019?

Sunt deosebit de recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat in viata mea in ultimul timp si promit ca voi fi din ce in ce mai buna!

Let the fireworks begin

Familia Mea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...