Motivationale

Bun venit 2021!

Anul 2020 a fost pentru cei mai multi dintre noi un an cu mari incercari, cea mai mare dintre ele fiind sanatatea noastra care a fost pusa pe butuci, in cateva luni, lipsa noastra de incredere fata de semenii nostri, lipsa imbratisarilor si a cuvintelor dulci.

A fost un an greu, pentru mine, in special, pentru ca am fost depistata cu boala lyme, atat eu cat si fiica mea. Un an in care uitandu-ma acum in retrospectiva am realizat ca nici fotografii nu am facut prea multe, nici activitate pe blog si nici nu m-am putut concentra pe multe proiecte.

Am asteptat anul 2021 cu sufletul la gura, sperand intr-un an mai bun, si cu siguranta voi cei care ma urmariti, ati asteptat si ati sperat acelasi lucru. Cate urari de sanatate am auzit sarbatorile acestea nu mi-a fost dat sa aud pana acum, ceea ce imi da speranta!

Pentru acest inceput de an doresc sa va transmit toate gandurile mele bune, sa aveti sanatate pe deplin, sa va bucurati de prezenta celor iubiti, sa va imbratisati si sa fiti fericiti.

Nu uitati, una din lectiile pe care le-am invatat in lupta mea cu boala aceasta nemiloasa a fost ca indiferent cat de rau te simti, indiferent ca poti, sau nu sa le pui copiilor ceva pe masa, ca poti, sau nu sa le gatesti mancarea preferata, gandeste-te ca mintea este cel mai puternic aliat. Stiu, suna teorie, dar mintea noastra ne vindeca mai mult decat am putea crede.

Pentru anul 2021 nu va doresc nici bani, nici faima, nici like-uri pe facebook, nici prieteni multi (pentru ca cei care conteaza o sa te caute, indiferent daca esti ok sau nu). Eu am descoperit in jurul meu oameni carora le pasa si oameni pe care i-am pierdut, dar asta nu ma face decat sa sper ca cei care conteaza sunt acolo, iar tu trebuie doar sa le deschizi usa, pentru anul 2021 va doresc sanatate cat cuprinde si un an cu mult mai bun decat cel care a trecut!

Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...