Motivationale

5 moduri de a spune “Te iubesc” fara sa folosesti cuvinte

A spune “te iubesc” este important. Cu atat mai mult incat te afli intr-o relatie sigura, frumoasa si dezvoltata armonios.

Dar a spune aceste cuvinte si a le simti este diferit. De aceea, consider ca este mult mai important sa demonstrezi prin fapte iubirea ta, decat prin vorbe, poate de multi ori, fara profunzime, spuse in graba, doar de dragul de a fi rostite.

Sarbatorile din luna dragostei nu trebuie sa fie un motiv pentru a face acest lucru. Noi avem datoria de a demonstra celor din jurul nostru ca ii iubim, zilnic.  Iata cateva sugestii de a-ti demonstra dragostea :

  1. Imbratiseaz-o fara niciun fel de asteptari
  2. Spala vasele, aseaza hainele in dulap sau pregateste-i un sandwich pentru lucru. Aceste mici gesturi, fac atat de mult
  3. Lasa un cadou mic, simbolic, special in apropiere (o idee de cadou va las chiar AICI)
  4. Petreceti mai mult timp doar voi doi
  5. Anunt-o cand ramai mai multe ore la lucru si inveseleste-o

Gift Art vine in sprijinul tau cu idei de cadouri personalizate, numai bune pentru a-i face persoanei tale dragi ziua mai frumoasa.

Voi cum va aratati dragostea?

Si care sunt acele zile in care preferi sa-ti demonstrezi dragostea?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...