Sanatate

Tenul tau poate arăta chiar și cu 10 ani mai tânăr atunci când folosești produsele potrivite

Nu există femei urâte, doar leneșe – acest aforism celebru aparține jurnalistei americane Helen Rowloand, care a trăit în prima jumătate a secolului trecut.

Ce este totuși frumusețea feminină?

Un cadou de la mama natură? – posibil

Multă muncă zi de zi? – cel mai probabil, în plus cu cât suntem mai în vârstă, cu atât mai mult trebuie să muncim pentru a rămâne sănatoase, iar frumusețea interioară se vede pe fața noastră și totul pornește de la sănătatea interioară.

Ce o face pe femeie cu adevărat frumoasă?

Sau, cum putem să știm care este acel tipar social în care sunt încadrate femeile? Eu, consider că fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar frumusețea sta în ochii privitorului.

O femeie se poate simți bine, dacă astăzi și-a aranjat părul, manichiura este perfectă sau tenul ei radiază de sănătate.

În general, o femeie aranjată se simte frumoasă, iar starea de spirit se observă. Ea poate vibra odată cu sensibilitatea celor din jur sau poate vibra cu starea ei interioară.

Eu m-am simtit excelent, în ziua în care am aflat că materialul meu de pe blog a fost citit de către cei de la Curtea Regală a Spaniei, în urma căreia am fost invitată un weekend la Palatul Regal Madrid (Palacio de Oriente) pentru a folosi produsele La Cabine, la ele acasa.

Știam de produse, de la Farmacia la Pret Mic, am început să le achizițonez de ceva vreme, iar faptul că urma să le testez la mama lor acasa mi-a dat o stare de emoție puternică.

Tenul îmi vibra, fericirea se vedea pe fața mea.

În weekendul acela urma să am parte de o schimbare majoră în cariera mea de influencer, fapt care m-a ajutat să îmi mențin vibrația la nivel înalt. Simțeam o emoție de nedescris. În acelea zile care au urmat mi-am făcut bagajele, pentru noua mea calatorie și m-am pregătit pentru o experiență de neuitat.

Ajunsă în Spania, la prezentarea fiolelor La Cabine mi-am dat seama că există 5 motive puternice care te poate face să lucrezi la tenul tau, ca el să arate perfect

  •  Ingrediente active, benefice pentru piele, acționând într-un mod profund și intens, într-un timp foarte scurt. Gelul fluid fără parfum, cu tehnologie fosfolipidică, plăcut de aplicat, în contact cu pielea îmbunătațește biodisponibilitatea ingredientelor active de pe față și straturile interioare ale epidermei. Amestecul diferitelor ingrediente active acționează la diferite niveluri epidermice obținând un efect optim. Fiolele care mi-au atras atenția în mod deosebit conțin acid salicilic, alantoină și Buchu. Au dublă acțiune de matifiere a pielii, atenuând porii și previn imperfecțiunile, după cum și numele lor LA CABINE- ANTI IMPERFECTIONS

Foto preluat de pe pagina de Facebook – La Cabine

  • Efect imediat și progesiv. Folosirea acestor fiole ne permit să vedem rezultate pe termen scurt, chiar de la prima utilizare, ceea ce îmi dă încredere că produsele sunt de înaltă calitate.

  • Un flacon, două utilizari  Ca și cum nu ar ajunge faptul că efectul este imediat vizibil, fiola se poate utiliza de 2 ori, cel puțin la mine. Pot folosi jumătate de fiolă dimineața și jumătate seara. Ce poate fi mai fain?
  • Soluții multiple. La Cabine Romania pune la dispoziția clientelor sale produse fel și fel. Depinde foarte mult de ceea ce cauți si cu siguranța vei gasi și vei fi foarte mulțumită
  • Se adaptează usor la orice rutină de frumusețe a femeii. Tot ce trebuie să facem este să ne gândim care ne sunt nevoile și cu siguranță vom găsi produsul potrivit pentru noi. Eu folosesc La Cabine Flash Effect  pentru un boost de prospețime.

Foto preluat de pe pagina de Facebook – La Cabine

Călătoria mea în Spania a fost benefică, din toate punctele de vedere. M-am îmbogățit spiritual, iar weekend-ul meu a fost foarte reușit. Bineînțeles ca am vizitat și multe locuri și neapărat am vrut să aflu despre Sagrada Familia.

A fost o mare provocare pentru mine această călătorie fiind un subiect atât de controversat, un monstru sacru al arhitecturii și tehnicii moderne. În prima zi nu am apucat s-o vizitez, doar ce am apucat să îi salut silueta semeață, a doua zi am prins curaj și m-am pus la coada de la casa de bilete.

Vizita în interior, audioghidul și urcatul în Turnul Patimilor a fost o experiență de neuitat, iar membrii Casei Regale mi-au făcut cea mai mare bucurie cu această excursie la care visam de mult.

foto preluat pinterest

Un pic de istorie, poate vă conving să mergeți și voi

În 1872, negustorul de cărți catalan Josep Maria Bocabella, a executat o călătorie la Roma pentru a-i aduce omagiile sale Sfântului Părinte. La întoarcere, poposind în orasul italian Loreto, a avut o revelație: să mute munții, astfel încât, să poată ridica în Barcelona o biserica mare și frumoasă cum nu s-a mai vazut! Nimeni, oricât de păcătos i-ar fi sufletul și plin de gânduri n-ar fi putut rezista să nu vină și să se închine într-o asemenea minunăție.

În 19 martie 1882 s-a pus prima piatră la temelia construcției, cu ocazia sărbătorilor închinate Sf. Iosif Sf. Iosif, în prezența episcopului de Barcelona, Jose Maria Urquinaona. Treptat însă, del Villar a început a fi copleșit de importanța lucrării, se pare că a avut și ceva divergențe cu Societatea, așa că și-a dat demisia, iar proiectul a fost încredințat asistentului său, ambițiosul arhitect de numai 31 ani, Antonio Gaudi. Acesta l-a preluat oficial în data de 18 martie 1883 (după numai un an de la începutul lucrărilor) și l-a condus timp de 43 de ani, până la moartea sa.

Primul lucru pe care l-a facut a fost să modifice din temelii planurile originale, păstrând tot mai puține elemente clasice, neogotice și introducând din ce in ce mai multe tușe moderniste. Se știe că la finele sec. XIX stilul Art Nouveau (caracterizat prin linii curbe și culori solare, ispirate de Mama Natură) câștigase un important teren în toată Europa vestică, iar Gaudi a fost unul dintre cei mai importanți ambasadori ai săi. El obișnuia să spună: „Nu există linii drepte sau colțuri ascuțite în natură. De aceea, clădirile nu trebuie să aibă linii drepte sau colțuri ascuțite.” Știm foarte bine că a avut dreptate…

Gaudi a considerat mereu Sagrada Familia proiectul sau de suflet.

Cu mici întreruperi, s-a lucrat în permanență, de 138 de ani încoace… Au fost și momente de cumpănă, de exemplu când un grup de anarhiști au dat foc șantierului, în 1936, în timpul Războiului Civil, ocazie cu care schițele lui Gaudi au fost distruse. Ulterior, s-au descoperit alte schițe în fostul său atelier de la Școala de Arhitectură din Barcelona. Pornind de la acestea, echipele de arhitecți ce i-au urmat lui Gaudi și-au pus tușa personală asupra evoluției construcției, stârnind deseori controverse.

Ca o ciudățenie, abia la mijlocul anului 2019 Sagrada a reușit să obțină de la Municipalitate… autorizație de construcție! Se pare că în 1885 Gaudi ar fi depus o cerere în acest sens la Primăria din Sant Marti (un sat ce a fost încorporat între timp Barcelonei), la care nu a primit niciodată răspuns. În urma acestui „contract”, Sagrada se obligă să achite către Primărie 36 milioane de euro, eșalonați pe 10 ani, bani ce vor fi folosiți pentru modernizarea facilităților de transport din jurul bisericii.

Și ca să închei cu „teoria”: Din 2005, Sagrada Familia, chiar nefinalizată, a întrunit criteriile de includere în patrimoniul UNESCO. În plus, deși inițial a fost gândită ca o catedrală (edificiu creștin în care poate sluji episcopul), a fost „avansată” pe 7 nov 2010 la statutul de basilică (în care poate sluji suveranul pontif), în urma vizitei istorice (și controversate de o parte din populație) a papei Benedict al XVI-lea.

Tot weekendul petrecut în Spania a fost reușit. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au sprijinit această excursie. M-am simțit mai bogată atât fizic cât și spiritual.

 

Articol scrie pentru Spring SuperBlog 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. […] Tenul tău poate arăta chiar și cu 10 ani mai tânăr atunci când folosești produsele potrivite […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...