Despre viata

Bijuteria, o frumusețe atemporală

Cu siguranță, vi s-a întâmplat și vouă să mergeți la o petrecere sau la o întâlnire purtând o bijuterie specială.

De cele mai multe ori, reacțiile oamenilor a fost să o privească și să o aprecieze, prima reacție fiind:

– Ce inel frumos! De unde il ai?

Iar, răspunsul să vină fără să te gândești prea mult

– Soțul mi l-a dăruit, la aniversarea noastră!

Rapid, un zâmbet fabulos se arată pe față, amintindu-ți perfect locul și momentul în care s-a petrecut minunata întâmplare.

Dacă acest articol este citit și de bărbați, iată de ce acel cadou a fost atât de special

  • Femeilor le plac bijuteriile. Le place, în special, să le primească de la partenerii lor. Întotdeauna va fi cadoul perfect.
  • Reprezintă o frumusețe atemporală. El nu se va învechi niciodată, iar amintirile vor ramane mereu patentate în sufletul femeii iubite.
  • Noi, femeile suntem romantice – unele poate mai mult decât altele. Nimic nu este mai frumos decât să povestim modul în care soțul, iubitul, fiul, prietenul cel mai bun ne-a oferit cadou aceea bijuterie perfectă, acei cercei superbi sau colierul din argint de la gât.

Împarte iubire și primești și un bonus

Vorbind de iubire, femeii iubite trebuie să îi spunem constant cât de mult o iubim. Darul este secundar. Ceea ce primești în schimb este iubirea ei eternă. Bijuteria este simbolul fizic al iubirii tale, dar nu uita să îi și demonstrezi asta, atât prin vorbe cât și prin fapte.

Privind la dragoste

De cele mai multe ori, când femeia din viața ta, fie soția, prietena, mama va privi către bijuteria pe care i-ai oferit-o, ea se va gândi la dragostea ta pentru ea.

 

Când cumperi o bijuterie poate fi ușor?

Cu siguranță, nu! Nu e de ajuns să închizi ochii și să pui degetul pe o bijuterie și aceea să fie cea aleasă.

Bijuteriile au personalitate, la fel ca femeile care le poartă. E bine înainte să cumperi un cadou să te asiguri că știi exact ce îi place, cel fel de femeie este.

Există bijuterii pentru femei excentrice, pentru femei clasice, dar și pentru cele active. Există bijuterii pentru mamă, prietena cea mai bună sau partenera ta de viață.

Dragele mele, pregătiți lista de cumpărături

Faceți-vă cunoscute gusturile și spuneți-le ce vă place.

Ei nu ai de unde să știe. De multe ori, bărbații sunt îngroziți când trebuie să cumpere un cadou și suna în mai multe locuri pentru a afla care sunt variantele de cadou potrivite.

Faceți-le munca mai ușoară și spuneți ce vă încântă mai mult, fie că vorbim de o pereche de cercei de argint, o brățară, un colier sau un inel cu pietre semiprețioase.

Fii fair-play cu el și vei avea de câștigat, nu doar un cadou ci o amintire de neuitat.

Crezi totusi că nu îi plac bijuteriile?

Eu sunt convinsă că nu trebuie să te gândești de mai multe ori pentru a afla răspunsul la această întrebare. Poate pentru tine, ca bărbat o bijuterie nu înseamnă mult, dar pentru ea, cu siguranță va însemna foarte mult. Nu o lăsa să își cumpere singură, oferă-i-l tu, în dar, va reprezenta mult mai mult.

Când iubești pe cineva îi dai ce îi place și de bucuri de bucuria ei.

Știu că ești bărbatul special din viața ei, iar tu cu siguranță o poti dovedi.

Articol scris pentru editia Spring SuperBlog 2021

 

 

 

1 comentariu

  1. […] Iacob – Bijuteria – o frumusețe atemporală – 98 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...