Despre viata

Toate drumurile duc către….negociere

Cu mii de ani în urmă, comerțul a început cu piețe mici, relativ ineficiente, în care vendorii se angajau în negocieri personale, individuale,  cu selecție limitată, parteneri comerciali limitați și tranzacții adesea limitate.

În timp, scalarea afacerii vânzătorului și accesul la aprovizionare au crescut, comerțul deveniind eficient, dar, mai puțin personal.

Selecția și prețurile au fost stabilite de către vânzători, iar consumatorii au fost obligați să ia ceea ce li s-a oferit.

Apoi, a apărut internetul. Vânzările au crescut, iar puterea s-a transferat înapoi către consumator.

Dacă ai produse cu un 1 leu mai ieftin decât pe alt site, ai câștigat bătălia.

De aceea vrea să vă povestesc astăzi despre noul tip de negociere online, un marketplace unde poți găsi mii de produse din toata gama de produse necesare unei case: electronice, electrocasnice, produse alimentare, bricolaj, auto, sport, jucării, modă și fashion, produse de îngrijire personală, în câteva cuvinte tot ce ai nevoie pentru casa ta.

https://marketplace.negociat.ro/

 

Ce sunt sărbătorile fără oferte de cumpărături?

Un nou tip de site a fost lansat, în decembrie 2019,  la timp pentru a te bucura de beneficiile cumpărăturillor chiar din confortul casei tale și unde poți negocia direct cu vânzătorul prețul pe care urmează să il plătești!

Foarte tare, nu?

De multe ori ajunge să devină frustrant să cauți cele mai bune oferte de prețuri, de acasă, țintind mai multe produse, poți pierde timp mult, astfel încât să te poți bucura de un preț corect.

Noul marketplace online este un site care te ajută să îți eficientizezi timpul negociind astfel cu vânzătorul cea mai bună ofertă online direct de pe site.

Cum funcționează platforma?

Spre exemplu, eu vreau să îmi cumpăr produse alimentare de bază, care să îmi permită să negociez prețul așa cum îmi doresc, direct cu vânzătorul.

Intru la ei pe site la secțiunea Pravalie Market și aleg să îmi cumpăr  File ton rio mare în ulei de măsline extravirgin, la 180 de grame. Prețul unei bucăți este de 29,90 lei, iar acesta se negociază la o comandă mai mare de 10 bucăți.

Pe platformă, ai secțiunea negociază, acolo îți introduci numărul de telefon și adresa de mail si dai NEGOCIAZĂ, după care îți apare mesajul: Succes! Cererea de negociere a fost trimisa

Foto preluat de pe https://www.negociat.ro/file-ton-rio-mare-in-ulei-de-masline-extravirgin-180gr/

Vă spun garantat, negocierea funcționează, iar prețul pe care îl negociezi este unul foarte bun. Am dat un search rapid la acest produs și nu am găsit încă un preț mai bun, decât cel oferit după negociere.

Beneficiile unei negocieri online?

Sunt convinsă că nimănui nu îi place să plătească mai mult decât un preț normal pentru un produs, este dreptul lor să beneficieze de un preț corect.

  • Ai intimitate la negociere, atât tu cât și cumpărătorul cât și vendorul.

De asemenea, este și foarte obositor să cauți produse online pe mai multe site-uri și cumva să vânezi prețul ideal. De aceea, consider că această platformă are foarte multe beneficii.

  • Câștigi timp prețios

Nu sunt și nu am fost niciodată genul de persoană care să colecteze cupoane și să aibe sute de carduri de fidelitate în portofel, de aceea totul este ușor acum când poți negocia prețul unui produs online.

  • Ușurință atât în cumpărare cât și în vânzare

Atenție, vă rog! Prețul negocierii începe de la 10 produse în sus, ceea ce mi se pare corect. Poate fi un avantaj atât pentru cumpărător cât și pentru vânzator.

  • Câștig de ambele părți

Internetul este în momentul actual cea mai eficientă piață de retail din istorie. Rezultatele sunt minunate și de-a dreptul terifiante, atât pentru cumpărători cât și pentru vendori. Din fericire, negocierea poate restabili echilibrul și controlul asupra ambelor părți.

Negocierea este cea mai veche idee de comerț din lume

Și da, negocierea funcționează. Nu numai că oferă ambelor părți ale tranzacției un anumit control, dar inițiază un dialog valoros între cumpărător și vendor. În plus, te avantajează găsirea eficientă a unui preț agreabil fiind benefic pentru ambele părți implicate. Astfel un cumpărător poate stabili un nivel de încredere în ceea ce privește produsul ales și vânzătorul poate interacționa cu posibilul lui client, ceea ce este un avantaj major.

Negocierea online te ajută să…..

  1. Iti aperi afacerea
  2. Interactionezi cu clienții
  3. Deții un echilibru financiar
  4. Câștigi timp prețios

Ce poate fi mai bine decat atat?

 

Articol scris pentru concursul Spring SuperBlog 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. […] Toate drumurile duc către….negociere […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...