Despre viata

Importanța unei rutine zilnice în îngrijirea tenului tău

Video creat cu ajutorul platformei canva

Un ten grozav nu este doar o chestiune de ADN – de fapt obiceiurile zilnice au un impact foarte mare asupra a ceea ce vezi în oglindă.

Recunosc, tenul meu a suferit multe schimbări în rutina zilnică. Am început să realizez importanța îngrijirii personale în jurul vârstei de 15 ani, mai exact acum 21 de ani.

Ei bine, am încercat multe creme, unele naturale, altele nu, unele ieftine, altele mai scumpe și pot spune, în sfârșit, că tenul meu are acum acea luminozitate pe care o căutam și pe care o iubesc, descoperind noua gama de la Gerovital H3 Evolution Perfect Look

Grija pentru ten este personală, așadar nu ține cont neaparat de recenziile pe care le citești pentru că indiferent câte opinii vezi realizezi că există un număr amețitor de păreri cu privire la orice.

În acest articol vreau să îți prezint rutina mea zilnică de îngrijire și ce trebuie să ai în vedere pentru a te asigura că ceea ce faci, îi face bine și tenului tau.

Sfaturi pentru îngrijirea zilnică a tenului

Scopul oricărei rutine de îngrijire a pielii este de a-ți proteja pielea de poluatorii zilnici, astfel încât acesta să funcționeze la cel  mai înalt nivel, să arate luminos și sănătos.

Rutinele zilnice de înfrumusețare sunt o ocazie de a observa schimbări în interiorul tău

Tenul tău are nevoie de schimbare odată cu vârsta, la fel și produsele de îngrijire pe care le folosești au nevoie de schimbare, pentru că ești Născută sub semnul evoluției

Nu, nu vorbesc despre perfecțiune, dar este un pas necesar pe care trebuie să îl faci pentru a-i permite tenului tău să rămână sănătos.

Oferă-ți timp

Știința din spatele produselor de îngrijire a pielii a parcurs un drum lung, iar tu ai nevoie de timp pentru a putea profita de aceste beneficii. Consecvența este cheia către un rezultat sigur.

O singură utilizare nu te poate ajuta să îți dai seama de produs.

În încercările mele de a descoperi cea mai bună îngrijire a tenului, am început să folosesc gama de la Gerovital, Produs 100% românesc și foarte eficient, asigurându-mi un program de îngrijire complet pentru ten.

Produsele pe care le-am ales in folosința zilnică sunt:

1. Apa micelară cu ulei de trandafir salbatic.

Oferă un ten curat și radiant

 Sursa fotografiei: farmec.ro creat in programul canva

 2. Hidratarea tenului cu Cremă Ultra-Activă și Luminozitate

Acidul hialuronic din crema zilnică pentru luminozitate asigură hidratarea tenului și întărește funcția de barieră (stratul superior al pielii) împotriva agresorilor zilnici.

Sursa fotografiei: farmec.ro creat în programul canva

3. Masca regenerantă nocturnă.

Aceasta decongestionează tenul, deveniind radiant, luminos, neted și plin de strălucire, fiind extraordinar de bună chiar și pentru tenul sensibil.

Sursa fotografiei: farmec.ro creat în programul canva

Fă ca fiecare minut să conteze

Această rutină mi-a devenit un aliat puternic în îngrijirea tenului meu. Aceste produse sunt umplute cu doze concentrate de ingrediente active, adevărate elixire pentru atenuarea unor probleme serioase ale tenului: riduri, oboseală, pete întunecate.

Chiar dacă nu aveți probleme specifice, cu siguranță vei avea nevoie, totuși, de această îngrijire pentru a reusi să-ți protejezi tenul de agresorii zilnici.

O rutină de îngrijire a pielii oferă stabilitate și îti aduce beneficii majore chiar și asupra sănătații mintale

Unul din lucrurile pe care le experimentăm acum este trecerea de la mediul exterior la cel interior. Stăm mai mult în casă, iar această schimbare pe care o trăim în contextul pandemiei vine și cu pericole. Avem tendința să nu ne mai intereseze prea mult aspectul exterior, ceea ce este total greșit.

Chiar dacă lucrezi de acasă, nu uita să îți pregătești ritualul zilnic de îngrijire.

O să îți aducă o stare de bine și te vei simti de parcă lucrezi la birou.

Această rutină acționează ca o forță reconfortantă în viața ta. Îți oferă o ancoră pentru ziua ta servind drept punct de stabilitate în săptămâna ce urmează.

Sursa fotografiei: farmec.ro creat în programul canva

La scară mică s-ar putea chiar să simți că ai realizat ceva enorm  pentru tine.

Am constatat în toți acești ani, de când am grija mai mult de mine, că există o corelație directă între rutina de îngrijire și starea de spirit.

Hrănindu-mi pielea atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții îmi îmbunătățește mintea și corpul. Îmi sporește încrederea oferindu-mi un sentiment de control asupra modului în care imi va trece ziua.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog  2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comentarii

  1. […] Importanța unei rutini zilnice în îngrijirea tenului tău […]

  2. Farmec spune:

    Ne place rutina ta, bravo!

    1. Multumesc! Va imbratisez! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...