Sanatate

Rețeta minune pentru o viață mai sănătoasă

Georgi Todorov, un bărbat de 95 de ani din Plovdiv, a fost o adevărată legendă printre apicultorii din Bulgaria, când vine vorba despre un stil de viață sănătos.

Georgi Todorov a fost Președintele Asociației de Albine “Bagrem-1899” de peste 25 de ani, din care fac parte peste 1000 de persoane. În ciuda vârstei, avute atunci, Georgi Todorov avea în grija sa 140 de stupi aflați pe două câmpuri diferite.

O parte din stupi se alfau în zona Brezovo, în timp ce cealaltă parte se aflau în satul Smilet, Bulgaria, Municipiul Strelcha, parcurgând zilnic kilometri întregi pentru a avea grijă de albine.

Cum a fost apicultorul Georgi Todorov atât de vioi și de energic pentru vârsta sa?

Acesta ne-a dezvăluit o rețetă magică care te ferește de boli și de spitale.

“Ca și fiți mereu tineri, nu vă trebuie nu știu ce alimentație sau nu știu ce creme cu care să vă dați pe piele. Eu unul, vă spun că vă trebuie următoarele”, a declarat cu un umor deosebit Georgi Todorov.

Rețeta magică a apicultorului Georgi Todorov pentru longevitate și sănătate

Ingrediente:

  •  1 kg de miere, naturală și locală
  •  1 kg de lămâi
  •  200 de grame de polen de albine
  •  250-300 de grame de semințe de susan

Mod de preparare

Sucul de lămâie se toarnă peste polenul albinelor, până se dizolvă. Se amestecă bine lichidul, se adaugă mierea si se lasă amestecul să se așeze timp de 24 ore.

După ce au trecut cele 24 de ore, se adaugă 250 de grame de semințe de susan și se amestecă foarte bine. Dacă doriți și dacă vă place puteți adăuga și două bețisoare de scorțișoară organică. Scorțișoara având, de asemenea, multe proprietăți vindecătoare.

Cum se administrează

Într-un pahar cu apă caldă adăugați o lingură de leac miraculos și amestecați bine. Peste amestec se pune o lingură de oțet de mere și se bea băutura înainte cu 30 până la 60 de minute de masa de dimineață.

Seara se procedează la fel.

Acest tratament se administreaza de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Se administrează o perioadă mai lungă de timp, cel puțin o lună sau chiar două.

De preferat să se administreze în special în timpul sezonului rece, dar avnd în vedere perioada în care trăim, acesta se poate prepara oricând ne dorim o imunitate de fier. Acest amestec vă ferește de răceli, gripe și vă întărește organismul.

 

Georgi Todorov a murit in decembrie 2014, lăsând în urma sa această rețetă miraculoasă care este la îndemâna tuturor și care poate fi transmisă mai departe copiilor, rudelor și prietenilor voștri.

Acest conținut nu este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Cereți sfatul medicului dumneavoastră oricând aveți nelămuriri cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfatul medical profesional și nu vă tratați niciodata “după ureche”

Dacă v-a plăcut acest articol nu ezitați să apreciați și pagina mea de Facebook sau Instagram și vă așteptăm să vă înscrieți și pe grupul nostru de Facebook Familia Mea unde abordăm subiecte la fel de interesante.

 

1 comentariu

  1. […] Laura Iacob, Rețeta Minune Pentru o Viață mai Sănătoasă, Familia Mea: https://familiamea.ro/2021/05/20/reteta-minune-pentru-o-viata-mai-sanatoasa/?fbclid=IwAR2fjX6lImtqIp… 2. William G Lima, Júlio C M Brito, Waleska S da Cruz Nizer, Bee products as a source of promising […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...