Sanatate

Cel mai bun suc de mere pentru familia mea

În calitate de părinți, știm cu toții că cei mici vor bea cât mai mult suc și că sunt atrași de tot ce e dulce.

Dar, cât de sănătoase sunt sucurile pentru noi, pentru copiii noștri și ce impact au producția lor asupra mediului? Am căutat aceste răspunsuri și vreau să le împărtășesc cu voi în articolul acesta.

Sucul presat la rece este bun pentru tine?

Da. Sucurile presate la rece sunt foarte sănătoase pentru fiecare dintre noi și pot înlocui cu succes o porție zilnică de fructe.

De mult am renunțat la cumpărarea de sucuri carbogazoase și încercăm pe cât posibil să nu mâncăm zahăr. De când am descoperit sucurile aRoma  ne-am îndrăgostit cu toții de ele.

Au un gust proaspăt, sunt obținute prin presare la rece, așadar își păstrează toți nutrienții necesari din fructe și nu conțin deloc zahăr. În prepararea sucului sunt folosite mere 100% românești.

Iubirea pentru natură și promovarea valorilor sustenabile sunt principalele motive pentru care Suc aRoma poate ajuta la păstrarea unui climat responsabil și mai puțin pătat de consecințele poluării.

Valorile care stau în spatele producerii sucului sunt cele care surprind iubirea pentru natura care te înconjoară. Fiecare fruct este foarte apreciat și cu atenție inclus în procesul de producție.

Pentru ca sucul natural să fie complet sănătos trebuie să fiți atenți ca acesta să nu fie făcut din suc concentrat.

Citiți eticheta sucului pe care urmează să îl cumpărați pentru că piața este plină de sucuri preparate din concentrate care se dau drept sucuri naturale. Sucurile care provin din concentrați pot avea ingrediente adăugate, precum acid ascorbic ceea ce nu este sănătos pentru noi.

.Am făcut o poză etichetei sucului de mere și zmeură și aceasta arată așa:

Producătorii de la Suc aRoma pun foarte mare preț pe varietatea soiurilor de mere alese pentru fabricarea sucurilor naturale. Cele mai utilizate în prepararea sucurilor sunt: Jonathan, Starkrimson și Golden

Fiecare dintre ele prezintă câteva caracteristici importante. Merele Jonathan sunt dulci și au o aromă intensă. Merele Starkrimson au o pulpă ușor crocantă, dar suculentă. Aroma este una apreciată de foarte mulți consumatori. Intensitatea merelor Starkrimson este și mai puternică. Nu prezintă aciditate și sunt perfecte pentru a fi consumate la masă. Merele Golden sunt dulci și se remarcă printr-o pulpă hrănitoare, deschisă la culoare.

Nu ar trebui totuși să evitați consumul de sucuri?

Răspunsul este NU. Atunci când alegi un suc 100% natural, prin presare la rece, acesta nu este un suc obișnuit din comerț. Acesta este sănătate curată și cu toții știm că merele sunt unele din cele mai benefice fructe pentru organism.

Beneficiile sucului de mere natural

Sănătatea inimii

Un pahar de suc de mere natural, pe zi, este cel mai ușor mod de a-ți crește potasiul din organism, acesta fiind crucial în sănătatea inimii. Este plin de antioxidanți, flavonoizi și polifenoli care stimulează sănătatea inimii.

Ajuta la combaterea astmului

Antioxidanții sunt renumiți pentru prevenirea atacurilor de astm. Cercetările ștințifiicle sugereaza că acestea joacă un rol important în consolidarea plămânilor Dacă beți un pahar de suc pe zi, funcția pulmonară ar putea fi  îmbunătățită.

Detoxifiere

Sucul de mere reușește să combată aciditatea si toxinele din organism, iar alcalinitatea din mere vă ajută sistemul digestiv, ajutând în același timp și la topirea grăsimilor.

Doza de vitamine

Sucul natural de mere este plin de vitamine și minerale necesare funcționării optime ale organismului. Sucurile de mere pot fi introduse ca adaos la micul dejun pentru a-ți începe ziua cu energie și bună-dispoziție sau merge foarte bine și ca o gustare între mese. Neavând aditivi artificiali sau alți îndulcitori nu îți poate afecta sănătatea. Culoarea și aroma sucului natural provine strict din fructele care sunt folosite la prepararea lui.
Previne cancerul
Sucurile de mere conțin polifenoli care ajută la protecția celulelor de stresul oxidativ și de inflamația care favorizeaza boala. Sucul tulbure de mere este mai bogat în polifenoli decât sucul limpede.

Scade colesterolul

Cu toții ați auzit de vorba: Un măr pe zi ține doctorul deoparte!

Este foarte adevărat și demonstrat că merele sunt fructele foarte bune pentru o sănătate de fier. Nivelul cresuct de colestero pot dezvolta afecțiuni cardiovasculare. Merele ajută la scăderea colesterolului și implicit scade și posibilitatea de boli cardiovasculare.

De ce am ales sucul aRoma?

Pentru gustul său 100% natural. Pentru diversitatea sortimentelor. Nu te saturi niciodată să bei suc de mere, în diverse combinații.
Sucurile aRoma au în portofoliul lor mai multe sortimente de sucuri de mere,  cu diverse îmbinări pe care le puteți vedea aici

Acest conținut nu este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Cereți sfatul medicului dumneavoastră oricând aveți nelămuriri cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfatul medical profesional și nu vă tratați niciodata “după ureche”

Dacă v-a plăcut acest articol nu ezitați să apreciați și pagina mea de Facebook sau Instagram și vă așteptăm să vă înscrieți și pe grupul nostru de Facebook Familia Mea unde abordăm subiecte la fel de interesante.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...