Motivationale

Remedii naturale pentru tuse și creșterea imunității

Bronșita este o boala respiratorie obișnuită cauzată de viruși, bacterii precum și alți factori iritanți. Simptomele principale sunt tusea productivă, febră ușoară, respirație îngreunată, ușoară durere la nivelul plămânilor și respirație șuierătoare.

Bronșita acută se poate trata acasă, fără tratament medical, ci doar cu ajutorul produselor naturale. În multe cazuri, simptomele se ameliorează în decurs de două săptămâni.

V-am spus că fiica mea are o tuse mai veche.

În urma unei radiografii, medicul ne-a recomandat inițial o cură de aerosoli, iar apoi un tratament naturist de pătlagină, un tratament mai de lungă durată pentru că bronșita odată instalată nu trece ușor.

Cel mai important lucru în tratamentul naturist cu succes este să tratați simptomele de la primele semne ale apariției. Vă asigură o reușită mai sigură a tratamentului.

Dacă simptomele persistă sau se agravează, iar plămânii sunt tot mai încărcați, mergeți la un control de specialitate.

Remedii naturale pentru sistemul respirator și întărirea imunității

Sirop de pătlagină

Siropul de pătlagină contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și îmbunătățirea capacității respiratorii, fiind recomandat în tuse, gripe, astm bronșic.

Pătlagina este folosit ca tratament împotriva tusei de foarte mulți ani, având un efect calmant asupra gâtului și căilor respiratorii.

Noi folosim produsele de la Faunus Plant . Sunt naturale, sunt sigure, iar ingredientele folosite în aceste produse face ca acțiunea sa vindecătoare să fie lină și eficientă.

Beneficiile pătlaginei

Frunzele de pătlagină au un conținut ridicat de Vitamina A și Vitamina C. Acestea stimulează imunitatea, reduc inflamațiile și combat infecțiile.

Frunzele de pătlagină conțin glicozide iridoide, mucilagiu, flavonoide, taninuri, acid oleanilic, acizi vegetali, acid salicic, minerale, feniletanoid, acid clorogenic, vitamine A,C și K.

Datorită proprietăților expectorante și decongestive, pătlagina stimulează eliberarea mucozităților care se află în tractul respirator.

Ingredientele siropului de pătlagină de la Faunus Plant : extract de Pătlagină (Plantago major) frunze (40%); zahăr invertit.

Proprietăți: expectorant, emolient, antispastic bronșic, ușurează simptomele răcelii.

Contribuie la:

  • funcționarea normală a aparatului respirator
  • îmbunătățirea capacității respiratorii
  • reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii

Mod de administrare: Adulți: Câte o lingură (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Câte o linguriță (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.

Durata unei cure recomandate este de 1-2 luni sau la nevoie.

Precauții speciale:

  • nu lăsați siropul la îndemâna copiilor mici
  • nu depășiți doza zilnică recomandată

Siropul Respiratorus

Siropul Respiratorus  este de asemenea un bun expectorant care contribuie la funcționarea normală a aparatului digestiv.

Dovadă stau nenumăratele recenzii pozitive de pa pagina produsului, fapt care îți dă încredere că acest produs funcționează eficient asupra aparatului respirator.

Este recomandat în tuse convulsivă, spastică și astmatică, gripe, răceli, bronșite, laringite.

Contribuie la:

  • funcționarea normală a aparatului respirator
  • îmbunătățirea capacității respiratorii
  • reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii

Ingrediente: zahăr invertit; extracte de: Cimbrișor (Thymus serpyllum) părți aeriene (20%), Ciuboțica-cucului (Primula officinalis) flori (20%), Pătlagină (Plantago major) frunze (20%), Pin (Pinus sylvestris) muguri (20%), Scai-vânăt (Eryngium planum) părți aeriene (20%); uleiuri esențiale (0,01%) de: Pin (Pinus sylvestris), Mentă (Mentha piperita), Salvie (Salvia officinalis).

Cimbrișorul

Este o plantă medicinală cu proprietăți curative deosebite.

Este expectorant și antitusiv natural. Ajută la detensionarea arborelui bronșic și ușurează respirația, fiind un adjuvant în tratarea crizelor de astm, bronșite, gripă, tuse convulsivă

Ciuboțica-cucului

Are efect antiinflamator și febrifug. Planta conține compuși cu efecte expectorant. Se utilizează în tratarea tusei cronice (în special a celei cauzate de bronșită cronică și congestia catarala), gripă și alte afecțiuni febrile.

Pătlagină

Datorită proprietăților expectorante și decongestive, pătlagina stimulează eliberarea mucozităților care se află în tractul respirator.

Pin

Pinul este un foarte bun emolient, expectorant și antispastic bronșic care contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator. Acesta este recomandat pentru tuse, gripe, astm bronșic.

Scai-vânăt

Este un bun expectorant, emolient, antitusiv, antiseptic bronsic, spasmolitic.

Menta

Are capacitatea de a dizolva mucusul și combate dificultățile respiratorii. Combate inflamațiile și infecțiile care ar putea provoca tusea.

Salvie

Este considerată drept o plantă miraculoasă cu proprietăți tămăduitoare, datorită conținutului său bogat în vitamine. Salvia vindecă afecțiunile respiratorii.

Toate aceste ingrediente fac din Siropul Respiratorus să fie un produs de calitate și eficient în tratarea afecțiunilor respiratorii.

Pe noi ne-a convins.

Noi ne declarăm mulțumiți de aceste produse.

Mod de administrare: Adulți și tineri peste 15 ani: Câte o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi, înainte de mese. Copii 7-14 ani: Câte o linguriță de sirop de 4-6 ori pe zi, înainte de mese. Copii 2-6 ani: Câte o linguriță de sirop de 2-3 ori pe zi, înainte de mese.

Siropul poate fi administrat simplu sau diluat în 50-100ml apă sau ceai. Durata unei cure obișnuite este de 1-2 luni sau la nevoie.

Precauții speciale:

  • nu lăsați siropul la îndemâna copiilor mici
  • nu depășiți doza zilnică recomandată

Bitter 30 de plante

Pentru ca toate să meargă strună este important sa ajutăm și imunitatea. Eu folosesc de ceva vreme Bitter-ul in destul de multe afecțiuni acute. Este important în alegerea produselor naturale să te tratezi de la primele simptome.

Contribuie la:

UZ INTERN:

  • reglarea secreției și excreției bilei
  • susținerea digestiei
  • funcționarea normală a diurezei
  • menținerea sănătății arborelui bronșic
  • menținerea concentrației normale a colesterolului și grăsimilor în sânge
  • menținerea funcționării normale a sistemului imunitar
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

UZ EXTERN:

  • menținerea sănătății pielii
  • menținerea sănătății părului

Eu am tratat cu succes chiar și o otită cu acest produs. Are multe calități ceea ce il face un produs de nelipsit din casa noastră.

Ingredientele acestui produs le găsiți aici

Precauții speciale:

  • nu lăsați siropul la îndemâna copiilor mici
  • nu depășiți doza zilnică recomandată

Produsul este 100% natural, fără aditivi ceea ce îi aduce un plus de calitate.

Obișnuiesc să îl combin cu miere pentru un gust mai bun. Momentan, nu am folosit acest produs la copii. Dar, din ce am văzut la ei pe site este că se poate administra și copiilor peste 7 anișori.

De asemenea, nu se recomandă în sarcină și alăptare cât nici persoanele alergice la unul din ingredientele prezentate mai sus.

Despre bitter am auzim de aproximativ 15 ani. Este un amestec de plante macerate în alcool, apreciat din cele mai vechi timpuri.

Obișnuiesc să fac anual cure de o lună, în primul rând pentru întărirea imunității și detoxifierea ficatului de toate toxinele agresive din organism.

Acest conținut nu este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Cereți sfatul medicului dumneavoastră oricând aveți nelămuriri cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfatul medical profesional și nu vă tratați niciodata “după ureche”

Dacă v-a plăcut acest articol nu ezitați să apreciați și pagina mea de Facebook sau Instagram și vă așteptăm să vă înscrieți și pe grupul nostru de Facebook Familia Mea unde abordăm subiecte la fel de interesante.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...