Despre viata

Sfaturi în amenajarea zonei de dressing

Mutarea într-un apartament nou sau pur și simplu redecorarea apartamentului existent implică un stres din partea proprietarului.

Dar, acest stres poate fi unul constructiv, iar imobilul să prindă un stil personal și frumos, asemenea celui care îl deține. Este bine de știut faptul că este important să te simți bine în propria locuință atingând acea notă personală a ta.

În articolul de mai jos vreau să îți prezint câteva sfaturi în rezolvarea unor probleme pe care este posibil să le întâmpini atunci când alegi să îți schimbi mobila de dormitor.

Cum să-ți amenajezi zona de dressing perfectă

Consider că zona de dressing pentru dormitor poate revoluționa felul în care te simți atunci când te pregătești pentru plecarea de acasă. Dacă ai un dressing în care hainele sunt aranjate, cu siguranță, tu nu vei deveni victima lor. Totul va fi perfect in relația cu stilul tău vestimentar. Este important să ai o naturalețe în aranjarea hainelor. Ca orice iubitor de fashion, estetica aranjării hainelor îți poate transforma dressingul și adăuga valoare casei tale.

  • Măsoară spațiul în care vei introduce zona de dressing

În primul rând, înainte de a alege dulapul, este important să măsori spațiul pe care îl vei aloca acestei zone.  Evaluarea se face atât pe lungime cât și pe lățime. Încearcă să te bucuri de fiecare centimetru pătrat.

  • Gândește-te la fiecare spațiu de stocare necesar

Nu te grăbi în alegerea și organizarea dulapului. Ia în considerare fiecare spațiu de stocare și gândește-te bine de câte vei avea nevoie. Ia o foaie și un creion. Creionează spațiul de depozitare pe care vrei să îl reproduci. Este important să fii organizat ca să poți găsi cea mai bună soluție pentru tine.

  • Dressingul poate fi un factor important în rutina ta zilnică

Pentru a putea economisi timp și pentru a găsi bucurie în procesul tău de pregătire pentru iesirea în aer liber este necesar ca zona de dressing să fie plănuită în așa fel încât hainele să nu se șifoneze sau deterioreze. Alegerea unei oglinzi lângă dulap face această rutină să fie mai ușoară și mai practică. Gândește-te chiar și la scaunul pe care îl vei avea lângă dulap. Este important să fie unul confortabil. Accesul la prize să fie facil.

Cu siguranță, vei folosi placa de îndreptat părul sau peria rotativă.

  • Alege umerașe de calitate

Evită cu orice preț să înghesui prea multe haine pentru a facilita găsirea articolelor preferate. De asemenea, poți oferi articolelor de îmbrăcăminte mai mult spațiu pentru a respira și a preveni cutele. În cazul sertarelor, adoptă tehnici de pliere care par atractive, dar care să nu fie dificil de accesat. Pe umerașe poți pune tricourile și blugii, accelerând ritmul dimineții.

Ordinea și îngrijirea dressingului face parte din procesul tău de bucurie

Menținerea dressingului curat și ordonat face parte din procesul tău de bucurie zilnică. Cu totii merităm să începem ziua frumos și cu o stare de bine implicită, și, de ce nu, să arătăm impecabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...