Cosmetice naturale

Unboxing produse naturale de la Eubio

După cum bine știți, iubesc produsele naturale, de calitate. De curând, am primit de la Eubio.ro  câteva produse pentru curățenie și produse de make up.

Când devenim părinți suntem tot mai conștienți de mediul toxic și ne dorim ca cei mici să crească într-un mediu sănătos, să respire aer curat. Pentru că da, chiar și o simplă soluție de spălat gresia poate să dăuneze aerului pe care îl respiram și poate să dezvolte, de asemenea, persoanelor mai sensibile, diverse alergii respiratorii sau chiar si astm.

Eu, pur si simplu iubesc produsele care sunt în armonie cu natura și de aceea vreau să vă prezint și vouă cateva produse pe care le-am ales pentru curățenia generală de Crăciun și nu numai.

Site-ul de unde le-am achiziționat este Eubio.ro  având o gama diversificată de produse, inclusiv pentru păr, ten, corp, pentru copii și bebeluși, pentru casă, produse pentru bărbați. Găsiți produse de la diverse branduri, toate ecologice și în armonie cu natura, recipientele fiind din plastic biodegradabil.

Produse AlmaWin sunt pionieri in crearea de detergenți bio cu extract de nuci de săpun, fiind considerați cei mai buni detergenți ecologici din Germania, recomandați de Oko-Test și premiați de Green Brand Awards. Toate produsele de la AlmaWin sunt îmbogățite cu uleiuri esențiale.

Produsele de make up Avril sunt de asemenea, certificate organice. Întotdeauna aleg să folosesc aceste produse pentru că nu îmi irită ochii și nici fața.

Muzica de la Intro apartine lui www.bensound.com #eubio #produsebio #produsenaturale #produseecologice #bio #makeup #makeupnatural #almawin #avril

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...