Despre viata

Cadouri amuzante, pline de veselie de la Șosetăria

Anul acesta sub bradul de Crăciun am avut câteva cadouri foarte faine și amuzante pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Poate vă dau și vouă câteva idei pentru ocaziile care urmează.

Cozy

Prietenii de la Șosetaria au câteva opțiuni de cadouri super frumoase pentru zilele onomastice, pentru toate gusturile și poftele.

Vreau să pun accentul în primul rând, pe calitatea produselor, pentru ca eu una m-am săturat de toate șosetele, ciorapii de unică folosință. Voi, nu?

Nu de puține ori mi s-a întâmplat să îmi cumpăr șosete, să le port odată, de două ori și să se rupă, să se scămoșeze, să arate din ce în ce mai rău. Ei bine, intenționat am așteptat câteva zile cu șosetele de la Șosetăria, le-am spălat de câteva ori până acum și au rămas totuși impecabile.

Dând o tură pe site-ul lor am descoperit foarte multe modele, pentru toate gusturile. Găsiți șosete cu modele funny, dar și modele clasice. Iar de ciorapi nu încape discuția. O varietate de modele, de la 20 pana la 600 DEN, adică cu alte cuvinte, poate să vine frigul că nu o să vă mai înghețe piciorușele și cu toate acestea îți vei păstra feminitatea.

Pentru trecerea dintre ani sunt modele de ciorapi și dresuri cu plasă, cu inserții, modelatori, cu modele fel de fel, dresuri pentru gravide, cu fundițe dar si portjartiere super sexy. Vă las aici link-ul să vă uitați pe site-ul lor. Imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă.

De multe ori suntem în pană de idei când vine vorba despre un cadou, cumpărat pentru cineva drag. Eu, pățesc asta și pentru că suntem atât de înglodați de fel de fel de produse încât nu știi ce să mai cumperi.

Nu de puține ori am ales să ofer fie bani, fie un card cadou și cumva am scăpat repede. Dar, nu despre asta este vorba, atunci când vrei să impresionezi prin alegerile tale. Cred că oamenii dragi ție, merită să aloci câteva minute pe un site cu produse atât de faine și de diferite încât sunt convinsă că nu vei da greș cu această alegere.  Va fi un cadou personal și practic, iar persoana căreia îi va fi adresat se va gândi la tine ori de câte ori va purta acele produse.

Compoziție: Bumbac: 80% Elastan: 3% Poliamida: 17%

Dacă vei ține cont de câteva secrete atunci când îi vei băga în mașina de spălat, îți garantez că vor arăta ca noi și după câteva spălări.

  • se spală la maxim 40 grade
  • nu se pune clor
  • nu se calcă
  • nu se curăță chimic

Șosetele alese de mine sunt groase, perfecte pentru zilele cozy, petrecute în liniștea binemeritată. Sunt pufoase și se simt foarte fain la atingere.

  • Nu înțeapă
  • nu te gâdilă
  • sunt soft
  • moi
  • cozy

Eleganță

Pentru ținutele festive, onomastice ai o varietate de produse de unde poți alege orice îți dorești. Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că au produse pentru toate mărimile și dorințele. Multe femei au probleme când încearcă să poarte rochii. Ei bine, pe site-ul lor am descoperit că au si produse care previn iritația. Aceste produse sunt perfecte pentru sezonul cald. Dar, in aceasta perioada cel mai mult am cautat sa gasesc produse care sa imi dea o personalitate tinutei de Revelion. Aici puteti urmari modele de ciorapi cu model perfecte pentru trecerea dintre ani

Ție care îți plac?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...