Despre viata

Poartă-te cu încredere și nu renunța la feminitate

O femeie elegantă este simplă, veselă și are mereu zâmbetul pe față. Nu contează kilogramele pe care le ai și nici ridurile care se adună pe ten odată cu vârsta. Ceea ce contează mai mult este fericirea interioara, iar aceea se poate vedea cu ochiul liber.  Felul în care te simți atunci când porți ceva și liniștea pe care o ai este tot ceea ce contează în lumea aceasta plină de fashioniști.

Nu am fost mereu adepta eleganței și nu am fost femeia care a purtat mereu rochițe, indiferent de vreme. Sunt genul de femeie friguroasă și îmi place iarna să mă înfofolesc pentru a nu simți disconfortul frigului.

Rare sunt perioadele când mă vezi purtând rochițe, dar atunci le port cu mândrie. Am avut câteva perioade de supărare pentru că nu peste tot găsești mărimea potrivită și mai ales atunci când îți comanzi online produse de îmbrăcăminte există riscul de a nu ți se potrivi. Eu am trecut aceea barieră atunci când am descoperit site-ul de dresuri Sosetăria. Primul lucru care mi-a plăcut la ei este abordarea lor față de orice tip de femei. Pe site-ul lor găsești mărimi de tot felul (pentru gravide, dresuri mărimi mari, inclusiv 4XL, dresuri colorate pentru un strop de tinerețe, dresuri subțiri dar și groși, dresuri pentru mireasă..etc)

Tot pe site regăsești un tabel de mărimi care te ajută atunci când îți comanzi ceva dar și cate un filmuleț pentru fiecare dres în parte. Mare grijă, însă că nu fiecare dres mărimea 4, 5 sunt la fel. Depinde și de firma producătoare. De aceea, vă recomand să urmăriți tabelul de mărimi. Acesta vă va ajuta foarte mult.

Eu am comandat mărimea 5 la aceste dresuri cu buline și sunt perfecți. Nu mă strâng și nici nu s-au rupt la prima purtare.

Bineînțeles pentru friguroasa din mine am găsit și dresuri foarte groase. O să vă las AICI  link-ul ca să vă ușurez căutarea. De obicei le port sub pantaloni, dar sunt atât de groși și de comozi încât se port purta liniștiți la rochițe fără să îngheți.

Eu m-am împrietenit repede cu site-ul lor pentru că este foarte friendly. Găsești repede ce îți place, toate produsele sunt aranjate pe categorii și imposibil să nu găsești ceea ce îți place, destul de repede. Credeți-mă pe cuvânt că dacă mă duc la magazin fizic să îmi cumpăr dresuri stau mai mult și de multe ori am ratat mărimea.

Christian Dior spunea

Secretul eleganței constă în simplitate

Poartă-te cu încredere și nu renunța la feminitate. Bucură-te de timpul pe care îl ai. Acesta este ceea ce avem noi mai important.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...