Calatorind e mai bine Despre viata

Tu îți duci copilul în tabără?

Tu îți duci copilul în tabără 🅓🅐 sau N̸U̸ ?

Dacă pui această întrebare unui părinte, vei primi zeci de răspunsuri, 𝓽𝓸𝓪𝓽𝓮 𝓭𝓲𝓯𝓮𝓻𝓲𝓽𝓮! Pentru că da, suntem cu toții diferiți și acest lucru pentru noi este o mare calitate.

Eu, recent am făcut acest test și spre bucuria mea majoritatea părinților vor să își lase copiii în tabere pentru copii din varii motive:

  • 𝓵𝓸𝓬𝓾𝓵 𝓭𝓮  𝓼𝓸𝓬𝓲𝓪𝓵𝓲𝔃𝓪𝓻𝓮 – Astăzi, copiii noștri întâmpină probleme sociale și se luptă cu diverse probleme stresante pe care noi nu le știam la vârsta lor 🤷‍♂️

  • 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓸 𝓭𝓸𝔃𝓪 𝓭𝓮 𝓼𝓪𝓷𝓪𝓽𝓪𝓽𝓮 – Aerul curat de munte, datorită altitudinii mai mari, fără alergeni sau poluanți. Această tabără de vara pentru copii este perfectă pentru toți copiii,  inclusiv pentru cei care au probleme astmatice sau diverse alergii
    🙋 Revigorarea sistemului imunitar
    🌄Dozarea de Vitamina D naturală prin expunerea la soare va fi esențială în absorbția calciului și al fosforului care va ajuta în dezvoltarea sistemului osos
    🌄 Aerul de munte, dacă alegi o tabără ajută la dezvoltarea celulelor roșii ceea ce va ajuta la o oxigenare mai bună a sângelui
    Aerul curat de munte oferă copilului un climat sănătos, mai relaxant și mai calm.

  • 𝓸𝓹𝓸𝓻𝓽𝓾𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓲 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓲𝓶𝓪𝓰𝓲𝓷𝓪𝓽𝓲𝓮, 𝓳𝓸𝓪𝓬𝓪 𝓼𝓲 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓽𝓲𝓿𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮 – Sunt anumite tabere copii care pun la dispoziție un set complet de distracție pentru copii cu cei mai buni profesori. Familia mea   a spus D̑̇̈Ȃ̇̈ noii provocări Smart Camps care propune o alternativă de distracție pentru vacanța de vară a copiilor.

  • 𝓘𝓷𝓿𝓪𝓽𝓪 𝓼𝓪 𝓼𝓮 𝓭𝓮𝓼𝓬𝓾𝓻𝓬𝓮 𝓼𝓲𝓷𝓰𝓾𝓻 – Câțiva părinți cu care am interacționat raportat la această întrebare mi-au spus că le este teamă să-și lase copiii în tabără pentru că nu mănâncă, nu doarme singur. Ei bine, lăsați-mă să vă spun că o tabără de vară pentru copii are rolul de a învăța copilul să se descurce singur. Nu îi țineți într-o bulă de cristal pentru ca ei au nevoie să învețe să socializeze, să mănânce și  să doarmă singur. Ei sunt caractere si personalități diferite de noi. Ce m-a atras foarte mult la tabere copii Smart Camps este faptul că există un tehnician nutriționist, profesor de sport,  mereu cu ei, care îi învață prin joacă cum trebuie să mănânce, astfel încât, să fie sănătoși.  Vor fi exerciții în aer liber, ore de zumba, dans contemporan, balet, aventură prin zonele împădurite ale Păltinișului, dar și ore de germană, engleză, desen etc.

Dacă întreb un copil ce îi place la o tabără este faptul că ei se simt independenți, leagă prietenii și dezvoltă abilități de socializare.

Care este provocarea Smart Camps?

Promit distracție pe cinste:

🛷 Sanie de vara

🕺 Curs Zumba si Hip-Hop
🤾‍♀️ Jocuri sportive
🏞 Excursii la obiective turistice din zona
🎨 Jocuri interioare
🎬 Petreceri tematice
🎭 Carnaval
🎹 Talent show
🎥 Seara de film
🎓 Decernare diplome
Noi am răspuns provocării Smart Camps și am ales să ducem copiii în tabere munte pentru o doză de sănătate, în primul rând și apoi pentru socializare și adaptare.
Taberele se vor desfășura pe timpul verii, din luna iunie – septembrie 2022 și sunt disponibile pentru copii cu vârste cuprinse între 6 – 15 ani.
Ce ziceți?
Ne vedem acolo?
Locație: stațiunea Păltiniș, județ SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...