Despre viata

Am descoperit un magazin cu încălțăminte de calitate

Marlyn Monroe spunea:

Oferă-i unei femei pantofii potriviți, iar ea va cuceri lumea

În ultimile două decenii au apărut sute de magazine online cât și aplicații de îmbrăcăminte și încălțăminte.  Fiecare dintre ele care mai de care mai atractive pentru clienți. Eu iubesc pantofii. Nu am zeci de perechi, probabil de aceea mă consider cumva o persoană minimalistă. Ceea ce îmi achiziționez îmi place să fie de calitate și sustenbail, în același timp.

Cei care fac parte din generația anilor ’80 probabil își aduc aminte că mereu sufeream cu toții, din cauza faptului că iarna ne intra zăpadă în ghete și aveam mereu picioarele înghețate. De mică, mi-am promis să nu mai încalț niciodată încălțăminte de calitate inferioară, indiferent de buget.

De curând, am descoperit magazinul online Modlet cu încălțăminte diversificată, zeci de modele care mai de care mai frumoase. În plus, au reduceri masive la aproape toata gama de încălțăminte. Majoritatea articolelor sunt din piele naturală, calitate superioară la prețuri foarte bune. Mie, personal, mi-a atras atenția acest magazin online și pot spune că am petrecut câteva ore la ei pe site încercând să-mi găsesc câteva perechi de încălțăminte atât pentru mine cât și pentru soțul și copii mei.

Noi suntem niște clienți mai atipici, iar mărimile de care avem nevoie pentru a ne cumpăra încălțăminte nu le putem găsi oriunde. În magazinele fizice foarte rar reușim să găsim pentru soțul meu încălțăminte mărimea 46, iar pentru domnișoara noastră mărimea 42. Ei bine, pe modlet.ro am putut găsi mărimea potrivită și în același timp modelele de încălțăminte să arate și bine. Noi suntem fani încălțăminte sportivă și de aceea ne-a fost ușor să ne decidem la câteva modele frumoase.

Norocul meu este că pentru mine am putut găsi mult mai rapid câteva modele de ghete din piele naturală, care arată demențial. Eu am mărimea 37, așadar îmi este mult mai ușor să-mi găsesc orice model îmi doresc. La oferta 𝗣𝗹𝗮̆𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝗷𝘂𝗺𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲 am descoperit câteva modele create exact pe gustul meu, iar de prețuri nu mai vorbesc.

 

 

Când cumpărăm încălțăminte ținem cont de câteva idei
  1. Măsurăm lungimea piciorului

Copii sunt în creștere, de aceea le măsor mereu lungimea piciorului ca să aflu mărimea corectă, tocmai pentru a nu întâmpina variații în mărimi. În plus, de multe ori, mărcile de încălțăminte sunt diferite ca și calapod. Odată ce am măsurat lungimea piciorului, ne folosim de tabelul de mărimi pus pe site-ul lor și așa suntem liniștiți că am găsit măsura perfectă. Tabelul de mărimi este trecut în centimetri ceea ce este și mai bine.

2. Aleg întotdeuna un magazin care are atașat și informațiile de retur

Nu întotdeuna nimerim mărimea potrivită, cu toate că facem tot posibilul să fie așa. De aceea, ne dorim ca returul să fie la îndemâna oricui. La modlet poți face retur la încălțăminte, în cazul în care produsul nu a fost purtat sau deteriorat, iar banii se vor livra direct în cont, în cateva zile lucrătoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...