Motivationale

Femeile iubesc pantofii de la Reverse, dar când e Black friday îi adoră

Marlyn Monroes spunea:

Dacă vreodată voi lăsa capul în jos, va fi ca să-mi admir pantofii

Pantofii ne fac să ne simțim bine, cel puțin așa vor răspunde multe femei atunci când le întrebi de ce iubesc pantofii. De la pantofi cu toc înalt, până la sneakerși cozy, încălțămintea nouă îți dă o stare de bine. Tocurile înalte îți prelungesc formele, îți schimbă postura și acționează chiar și asupra stării interioare.

Din punctul meu de vedere lucrurile s-au schimbat foarte mult, în ultimii ani. E ciudat, pot spune, felul în care se schimbă nevoile oamenilor, în funcție de felul în care se simte. În facultate eram genul de fată elegantă. Îmi plăceau tocurile înalte, pantofii frumoși, stilați. Mă simțeam foarte bine purtând o pereche de pantofi stiletto, o pereche de jeanși skinny și o cămașă. De multe ori am pățit să mă întorc acasă cu gândurile chinuite de la tocuri. Dar, nimic nu conta. Pentru mine, era de ajuns felul în care mă făcea să mă simt aceea pereche de pantofi.

Nu a reprezentat niciodată un stres faptul că mă făcea să mă simt mai înaltă. Eu măsor undeva la 1.67 cm, iar soțul meu are 198 cm, de aceea mi-am permis să port tocuri de toate mărimile, atât cât am putut să le port.

Prioritățile tale

După ce am născut, prioritatea mea s-a schimbat. Ador încălțămintea care îmi oferă siguranță în mers, sau chiar mă ajută să fug…. după copii, atunci când e cazul.   Însă, bineînțeles, că lumea mă invită la ocazii speciale și atunci îmi place să port pantofi cu tocuri pătrate, care să-mi ofere stabilitate.

Culorile pe care le aleg, de multe ori, sunt culori neutre, care merg bine cu orice fel de ținută. Îmi plac și balerinii, însă nu într-o măsură deosebit de mare, pentru că talpa mea este foarte curbată și nu mă lasă să port încălțăminte cu talpă dreaptă.

Ador orice magazin de încalțăminte care mă ajută să mă decid asupra pantofilor doriți. Am găsit câteva reduceri de nerefuzat de Black Friday pentru perioada 11 noiembrie-final noiembrie.  Sunt reduceri masive de până la 50%. Ce este și mai bine este faptul că produsele aflate la reduceri sunt : ghete, cizme, botine, pantofi casual, adidași. Perfect pentru a-ți face curățenie în dulap și a-ți reînnoi încălțămintea de sezon.

Confortul tău

Este foarte important felul în care te simți, mai presus de orice cochetărie. Iar, felul în care profiți de Black Friday  trebuie să fie de bun augur. Să știi să-ți alegi încălțăminte de calitate, dar care să-ți pună în valoare si forma corpului. Pentru că până la urmă tot ce contează este să te simți bine, în pielea ta, și frumoasă în același timp.

 

Fotografii preluate de pe Reverse.ro (Facebook)

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...