Sanatate

Calea către natural stă în mâinile noastre

Visul meu de când eram mică era sa ma fac doctor. Credeam cu tărie că un doctor va avea toată familia sănătoasă, pentru totdeauna, și că bolile ne vor ocoli cu siguranță. În timp, am învățat că doctorii nu sunt Dumnezei și nu pot face minuni. Chiar și ei se simt neputincioși în fața anumitor boli.

Despre mine pot să vă spun că nu am apucat să mă fac doctor, dar am lucrat în domeniul medical și am văzut multă durere în ochii oamenilor care implorau un ultim ajutor.  Este un job greu de digerat, potrivit pentru unii si total nepotrivit pentru alții.

Am învățat să cred de atunci că singurul lucru care ne rămâne este să ne împrietenim cu natura și cu ajutorul produselor naturale să învățăm să ne întărim organismul prevenind apariția anumitor forme grave de boli.

Din păcate, virusul, bacteriile și toate celelalte surse de îmbolnăvire nu iartă pe nimeni. În ani și în urma experienței acumulate ca fiică, mamă și soție a trebuit sa apelez la gardieni naturali care să ne ajute în prevenirea si formarea bolilor  grave.

Remedii naturale împotriva tusei la copii

Cu toții am experimentat în viața aceasta un episod de tuse, o banală răceală, dezvoltând astfel anticorpi și imunitate naturală.

Aceasta se formează de-a lungul timpului pe măsură ce organismul întâlnește agenți patogeni și formează anticorpi pentru a-i distruge.

Copiii, la fel ca adulții, au dublă imunitate: cea înnăscută, care este mai puțin eficientă, și imunitatea dobândită, căpătată prin expunerea la infecții în primii ani de viață.

Pentru un tratament natural împotriva micilor răceli cei de la Fares  au creat o gamă completă de tratament împotriva virozelor respiratorii pentru toată familia.

Siropul de tuse pentru copii este eficient atât în tusea seacă, având rol de calmare, cât și în tusea productivă ajutând plămânul să expectoreze. Acest sirop conține 11 plante medicinale cu efect blând și sigur, toate cu rol adjuvant în pregătirea organismului în lupta cu boala: muguri de pin, frunze de pătlagină, cimbrișor, flori de tei, flori de salcâm, rădăcină de nalbă mare, 3 frați pătați, scai vânăt, Grindelia, scaiul vântului, extract uscat 4:1 de roua cerului, vitamina C 1,2%

Organismul are nevoie de lichide

De câte ori avem o problemă virală ni se recomandă de către medici să eliminăm zahărul și să bem multe lichide pentru a elimina agenții patogeni din organism. Virusurilor le place zahărul, așadar optați pentru lichide fără zahăr. Puteți folosi miere și lămâie, Garantez un gust natural și delicios, pe placul tuturor.

Ceaiurile de la Fares  sunt potrivite pentru toată familia, inclusiv copiilor cu vârsta de peste 3 ani, cât și femeilor însărcinate.

  • Favorizează expectorația și fluidifică secrețiile bronșice. Efecte date de scaiul vântului, ghimbir și mugurii de pin
  • Calmează iritațiile gâtului, datorită conținutului de pătlagină și flori de tei. Acestea au în compoziție mucilagii, substanțe ce formează pe suprafața mucoaselor un strat protector, fiind utile în tusea iritativă.

Ingrediente:Șovârv (Origani herba) 30%, muguri de pin (Pini turiones) 15%,  frunze de pătlagină (Plantaginis folium) 15%, cimbru (Thymi herba) 10%, cimbrișor (Serpylli herba) 7%, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 7%,  flori de tei (Tiliae flos) 7%, scaiul vântului (Eryngii campestri herba) 3%, lichen de piatră (Lichen Islandicus) 3%, cuișoare (Caryophylli flos) 3%.

Siropul de tuse Plantusin Forte pentru adulți

Ce este tusea?

Tusea este în mod normal un reflex de protecție al organismului, prin care corpul încearcă să elimine mucusul din plămâni sau din căile respiratorii. De regulă, ea se vindecă complet în 3-4 săptămâni, dar cu ajutorul siropului natural de la Fares, acesta poate grăbi ameliorarea ei, reducând timpul maxim de vindecare.

Este bine de știut că o tuse provocată de o răceală sau gripă poate dura până la 3 săptămâni, dar în anumite cazuri chiar și 8 săptămâni. Dacă în acest timp nu vă dispare tusea, ar fi bine să luați legătura cu un medic.

Durerea în gât

Potrivit statisticilor, un procent de 4% din totalul populației apelează la medic atunci când suferă de dureri în gât. Cei mai mulți aleg să se trateze la domiciliu, folosind remedii naturale testate de-a lungul timpului cu succes.
Aproximativ 70-95% din durerile în gât sunt cauzate de virusuri, nu de bacterii, ceea ce înseamnă că tratamentele la domiciliu pot da roade. Dar, dacă durerea persistă ar trebui efectuate analize pentru a depista dacă problema este de natură bacteriană.

Comprimatele de la Fares,  contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul gâtului, calmează iritația mucoasei bucale, faringiene și a corzilor vocale, ajută la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice, contribuie la reducerea numărului microorganismelor potențial patogene de la nivelul tractului respirator superior, ușurează și împrospătează respirația.

Datorită uleiurilor esențiale din compoziția comprimatelor de supt se reduce semnificativ durerea și iritația de la nivelul gâtului încă de la primele administrări. Acționează ca o barieră și creează un strat protector pe mucoasa faringelui.

Fares și-a făcut datoria și a creat o paletă întreagă de produse, potrivite pentru toată familia. Stă în puterea noastră să alegem produsele pe care le folosim în calea noastră către vindecare. Este totuși bine de știut că dacă protejezi organismul de tratamente puternice, în cazul unor răceli banale, el va fi puternic atunci când chiar este nevoie.

Articol scris pentru SuperBlog 2021, editia de toamna.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...