Cosmetice naturale

Revitalizează-ți viața cu produse naturale de la Magazinul Naturist Vitamix

Din ce în ce mai mulți oameni se întorc la natură prin căutarea produselor cât mai naturale pentru îngrijirea personală.

Companii precum Zanna oferă produse 100% naturale care aduc beneficii remarcabile pentru corp și minte. Astăzi, vă voi povesti despre trei produse care mie mi-au picat cu tronc  disponibile în magazinul Naturist Vitamix, și vom discuta despre modul în care acestea pot aduce prospețime și revitalizare în fiecare zi.

Șamponul de Păr Anti Cădere cu Urzică, Ricin și Alge Marine

O baie matinală cu șamponul de păr Zanna este  modul perfect de a-mi începe ziua. Acest șampon conține urzică, ricin și alge marine, ingrediente naturale cunoscute pentru proprietățile lor de întărire a părului. Urzica contribuie la regenerarea foliculilor de păr, ricinul hrănește și hidratează firul de păr, în timp ce algele marine îl fortifică. Beneficiile utilizării acestui șampon nu se opresc aici. După folosirea șamponului, o perioada mai îndelungată de timp, am observat că părul meu a început să-și recapete rezistența, sănătatea și strălucirea. V-aș povesti și despre mirosul proaspăt și naturală de pe tot parcursul zilei. Păcat, că nu pot să-l împărtășesc cu voi decât prin cuvinte.

Gelul de Duș Relaxant cu Ylang Ylang, Trandafir și Bergamotă

În baia mea, un moment de răsfățare este esențial, și gelul de duș Zanna cu ylang ylang, trandafir și bergamotă mă ajuta să-mi transformi baia într-o oază de relaxare.

Cu toții știm că ylang ylang-ul are efecte calmante asupra corpului și minții, trandafirul hidratează pielea, iar bergamota adaugă o notă proaspătă și revigorantă. Acest gel de duș este perfect pentru a scăpa de stres și pentru a-mi redobândi echilibrul interior.

Este cea mai simplă metodă cu care pot să fiu pregătită și revigorată pentru ziua care urmează.

Ce m-a atras la acest gel de duș? ingredientul principal de ylang-ylang, care este un cuvânt dulce, misterios. Mirosul lui liniștitor te transpune într-o lume de arome și senzații noi. Această combinație de ingrediente își dă senzația de dans tandru între frumusețea pură a florilor de ylang ylang și senzualitatea delicată a trandafirilor cât și a bergamotei.

Beneficiile Folosirii Untului de Corp Revigorant cu Unt de Shea, Cacao, Migdale, Măceș și Vitamina E

După o zi lungă, un masaj cu untul de corp Zanna este tot ce-ți dorești. Acest produs este îmbogățit cu unt de shea, cacao, migdale, măceș și vitamina E, și reușește să ofere o hidratare profundă și hrănire pentru piele.

Untul de shea protejează împotriva deshidratării, cacao previne îmbătrânirea prematură a pielii, migdalele calmează și hrănesc, iar măceșul adaugă o doză de antioxidanți. Vitamina E completează această formulă minunată, protejând pielea împotriva radicalilor liberi.

Dacă reușești să folosești untul de corp în mod regulat vei observa că pielea ta va fi mai catifelată, va avea strălucire și fermitate.

Frigul de afară reușește să dea bătăi de cap celor care au pielea uscată, iar folosirea untului de corp în anotimpul rece ar trebui să fie un must have. Iarna umiditatea scade și aerul devine mai uscat, ceea ce duce la deshidratarea pielii.

folosirea untului de corp va oferi hidratare și protecție împotriva frigului. Reușește să rețină umezeala și previne apariția crăpăturilor și ameliorează senzația de disconfort. Folosirea acestui produs poate deveni o necesitate, atunci când te lupți cu pielea uscată.

Vă recomand cu drag folosirea acestor produse, în primul rând din punct de vedere al sănătății. Sunt produse naturale, prietenoase cu organismul nostru.

Alegerea acestor produse va face ca ritualul tău de îngrijire personală să devină cu adevărat special.

2 comentarii

  1. Bună Laura.. As vrea sa vorbim, despre aceasta problema. Ai vrea sa ne auzim?

    1. Buna! Sigur ca da, poți să-mi scrii un mail la laura.iiacob@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...