Cosmetice naturale

Cum scapam de matreata?

Ce este matreata si cum scapam de ea?

Matreata este o forma de dermatita seboreica care apare pe fondul unei ciuperci datorita unor produse cosmetice chimizate, ori datorita stresului. Adesea este insotita de mancarime si nu are nicio legatura cu igiena precara.

Matreata poate fi uscata sau grasa

Matreata uscata este alcatuita din particele de epiderma de culoare alba care se desprind de scalp si vin insotite de mancarime la nivelul capului si are nevoie de hidratare.

Matreata grasa este uleioasa, galbena si favorizeaza ingrasarea parului mult mai rapid.

Eu, personal folosesc  multe produse de la VivaNatura  pe care le recomand cu mare drag! Este important de stiut faptul ca avem produse in Romania naturale si eficiente, care nu contin SLS si care nu sunt chimizate.

De data aceasta vreau sa va prezint cateva produse care sunt fabuloase iar efectul lor este garantat.

Am scris in mai multe articole de ale mele ca am o dermatita seboreica care s-a creat pe fondul stresului indelungat si folosirea multor produse neadecvate tipului meu de piele. Este o problema inestetica, chiar stanjenitorare si care nu imi permite sa port haine inchise la culoare tocmai datorita faptului ca se vad urmele matretii pe umeri.

Da, recunosc ca este o problema cu care ma confrunt de foarte multa vreme, dar care din pacate nu va trece imediat. Dar ma bucura faptul ca o pot stopa cu ajutorul acestor produse.

Am ales calea naturala pentru ca tocmai era produselor chimizate mi-a dat multe probleme datorita faptului ca pielea mea este extrem de sensibila. Parul meu nu mai are stralucirea de altadata, devine din ce in ce mai alb si dupa fiecare spalare cade in mod excesiv.

VivaNatura a creat pentru noi un pachet promo care contine masca de par, sampon si balsam iar acum este la superoferta. Oferta lor o gasiti AICI

Pachetul este format din:

1. Sampon antimatreata cu Rozmarin si Tea-Tree (250ml)

2. Masca de par pentru intretinerea parului (250 ml)

3. Balsam de par cu aloe si tataneasa (250 ml)

Sa va spun mai multe despre fiecare produs in parte pe care le-am si folosit de indata ce le-am primit si de care sunt mega incantata.

Masca pentru intretinerea parului cu ginseng si argan

este un produs care se foloseste inainte ca parul sa fie spalat. Se aplica atat la radacina cat si pe intreg firul de par. Se maseaza energic pielea capului si se tine pe cap intre 15-45 de minute. Eu la prima spalare am tinut aproximativ 20 de minute, apoi tot mai mult. Aplicarea mastii se repeta saptamanal. Miroase bine si confera parului stralucire si volum. Este un produs pe care il recomand cu drag.Este 99% natural si de origine naturala. Nu contine Parabeni.

Samponul antimatreata cu rozmarin si Tea-Tree

este un produs care contine extracte de plante cu rol antimicotic pentru a ajuta la inlaturarea si prevenirea matretii. La prima folosire va recomand sa aveti mare grija in momentul in care il puneti in palma pentru ca are o consistenta mai lichida decat alte sampoane din comert si sa nu va scape printre degete. Contine Ulei de rozmarin, cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si astrigente, ulei de tea-tree cu rolul de a tonifia radacina firului de par si vitamine E ce imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului prin cresterea asorbitiei de oxigen.

 

Balsamul de par cu aloe si tataneasa

contine ingredienti activi cu efect nutritiv si hidratant care amplifica efectul benefic al samponului. Se foloseste dupa ce parul este spalat cu sampon si se tine pe cap aproximativ 2-3 minute. Va recomand sa folositi si balsamul pentru ca altfel parul va fi destul de greu de pieptanat. Contine 97% substante naturale si de origine naturala.

Pachetul PROMO “par stralucitor – Fara matreata” il gasiti AICI  la un super pret.

VivaNatura este pentru tine!

 

 

 

 

 



 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...