Cosmetice naturale

Parerea mea despre cosmeticele naturale

Ca orice mamica care se respecta cauta pentru ea si  copiii ei cosmetice naturale care sa nu dezvolte alergii, dermatite sau mai stiu eu ce probleme ale pielii. Cu baietelul meu am avut mereu probleme cu acneea, chiar daca are doar 7 ani. Aceste probleme ale pielii au inceput sa apara inca de la varsta de aproximativ 4 ani. Pentru el am cumparat de la Nala Cosmetice Naturale o masca de fata antiacneica cu arbore de ceai si argila. Nu am vazut sa scrie o limita de varsta pentru a o folosi si tocmai de aceea am ales sa fac asta.

masca_faciala_anti_acneica_1

Din pacate, dupa folosire, fata lui s-a inrosit si a prezentat o reactie alergica. Inca nu imi dau seama daca masca e prea puternica pentru el, fiind atat de micut, sau in compozitia ei este ceva la care el este alergic. 52563321_2485235744852001_9178943941662212096_n

In schimb, pentru mine am cumparat crema de maini, scrub pentru buze, ulei de masaj si gel de dus cu un miros divin. Recunosc, e prima oara cand le incerc, clar vanzatoare a fost foarte explicita si draguta iar programul lor de marketing e foarte bine pus la punct.

Ma bucur sa folosesc aceste produse, astept pareri si de la voi cu privire la folosirea produselor Nala si de ce nu, recomandari.

Promit ca revin cu pareri legate si de celelalte produse.

Familia Mea

Va imbratiseaza Saludic (a)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...