Despre viata

Ce ar spune bucătăria ta despre tine dacă ar putea “vorbi”?

Cu toții stim că bucătăria este inima unei case, este locul unde familia se unește la sfârșitul zilei și îți povestește trăirile, bucuriile sau tristețile. Iar, cum inima și sufletul fac o combinație perfectă atunci putem fi siguri că stilul unic al bucătăriei tale te va defini ca om și personalitate. Când vine vorba de bucătărie, nicio altă încăpere nu poate reprezenta mai bine stilul personal și individual cum o face ea.

Deci, te-ai gândit vreodată, dacă va putea “vorbi”, oare ce va spune ea despre tine?

Bucătăriile moderne

Dacă îți plac bucătăriile moderne, atunci aceasta ar spune despre tine că ai un vibe energic, că ești mereu în trend, căutând  să adopți noile tehnologii inovatoare, automatizări fel de fel, fără ca aceasta să fie încărcată inutil. Oamenii care aleg bucătăriile moderne, de obicei, sunt oameni cărora le plac lucrurile minimaliste, dar proiectate în mod elegant, unde lucrurile și produsele sunt ascunse cu grijă pentru a nu deranja privirea celor care vor petrece timp acolo. Sunt oameni care preferă simplitatea și nu vor să se încarce cu alte energii stimulatoare. Dacă vă plac bucătăriile SMART dați un ochi pe site-ul celor de la  Franke magazin online

Noi iubim produsele lor, datorită proiectelor inovative.

Cuptoarele din Gama Smart sunt din inox cu finisaje de cristal negru.

Caracteristici:

  • Press to Clean, geamul interior din sticlă de pe ușa cuptorului poate fi scos fara niciun instrument. Aceasta înseamnă că geamurile interioare și exterioare pot fi curățate rapid și ușor.
  • Șine telescopice, pentru a te proteja de arsuri.

 

Bucătăriile country (stilul rustic, tradițional)

Dacă esti genul de om căruia îi plac lucrurile tradiționale înseamnă că esti genul de om relaxat, atunci când vine vorba de spațiul de locuit. Bucătăria ta va spune despre tine că adori divertismentul în stil casnic și esti un om familist.

Bucătăriile rustice sunt de obicei generoase, confortabile, cu aparate tradiționale și simple, îmbogățite cu produse hand-made sau DIY unde personalitatea ta va fi bine pusă în valoare.

Acestea sunt confortabile și primitoare cu foarte mult spațiu de depozitare, gătitul fiind o adevarată plăcere pentru oricine.

Cei care adoptă stilul rustic sunt oameni ospitalieri, iar musafirii lor nu vor pleca niciodată flămânzi.

Franke electrocasnice în gama Maris au cuptoare cu caracteristică Multicooking, perfecte pentru o familie mare și unită.

Ce inseamnă această caracteristică?

Înseamnă că are multiplă funcționalitate, așezată pe 3 nivele, poți pregăti în liniște 3 feluri de mâncare, în același timp.

Wow, va face o adevarată impresie această funcție.

Alte caracteristici

  • Steam cleaning, curațarea se face mai repede, iar un plus al acestei caracteristici este faptul că procesul de curățare se face doar cu apă, fara a fi necesari agenți de curățare, ceea ce il face simplu și ecologic.
  • Ușa cu închidere amortizată

 

Bucătăriile în stil Hamptons

Cei care sunt atrași de acest stil sunt oamenii eleganței cărora le place briza oceanului, iar muzica blues pe fundal cu siguranță va completa spațiul. Sunt adepții folosirii spațiului de bucătărie în aer liber profitând de briza oceanului. Sunt oamenii cărora le place distracția, mâncarea și compania bună,  iar finisajele sunt alese cu grijă, la cele mai înalte standarde.

Cuptoarele incorporabile Franke  din gama Mythos va fi cu siguranță pe placul tău. Aceasta uimește cu performanța și calitatea produselor care o compun.

Cuptoarele din gama Mythos au un volum de pana la 73 de litri, perfecte pentru serile împreună cu prietenii, unde gătitul va fi adus la nivel de artă, muzica ambientală și briza oceanului va fi o componentă care te va face să adori serile alături de familie și prieteni.

Ce îți poți dori mai mult?

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul www.franke.com

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. […] Ce ar spune bucătăria ta despre tine dacă ar putea “vorbi”? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...