Despre viata

Tips-uri pentru a-ți renova casa într-un mod elegant și cu un buget redus

Vindem-Ieftin.ro  împreună cu SuperBlog m-au provocat să scriu un articol despre ce înseamnă pentru mine ACASĂ.

Acasă este locul unde construim amintiri și unde ne consumăm fericirea. Locul unde poți fi cu adevărat tu însuți fără alte pretenții inutile, dar în primul rând este locul unde ar trebui să te simți în siguranță si confortabil.

Confortul casei este un subiect care generează din ce în ce mai mult interes și care este, de asemenea, foarte important atunci când vine vorba de renovări sau mici îmbunătățiri pentru casa ta.

A avea o casa elegantă și frumoasă poate fi dificil atunci când aveți un buget restrâns. Din fericire, am adunat pentru voi câteva modalități prin care puteți obține aspectul high-end la care visași. Designerii de interior au împărtășit câteva secrete de-a lungul anilor care le-au oferit proprietarilor de case o oarecare înțelegere cu privire la modul în care îți pot renova casa cu un buget redus.

De la adaugarea de perne decorative, un strat proaspăt de vopsea lavabilă sau parchet din lemn de esență tare, acestea sunt doar câteva soluții de care trebuie să ții cont atunci când vrei să oferi un aer proaspăt locuinței tale.

  • Bagheta din polistiren

Un detaliu important atunci când vine vorba de aspectul casei tale, il dă tavanul. Adăugarea de baghete din polistiren  pe tavan poate aduce un plus de eleganță locuinței tale. Bagheta din polistiren dă un aspect de finisat, oferindu-i un plus de eleganță, iar fără acest finisaj camera poate părea neterminată. Baghetele din polistiren sunt foarte ieftine fiind accesibile pentru orice buget.

Foto pinterest.com

 

  • Alegerea vopselei

Culoarea pe care o alegi pentru apartament poate fi una din cele mai grele decizii pe care trebuie să le iei atunci când vrei să îți decorezi camera. Cu toate astea, dacă eleganța este ceea ce cauți, atunci află că exista anumite culori care adaugă strălucire instantanee casei tale.  Recomand vopsea lavabila Savana , în nuanțele pastelate, moi îți permit să oferi personalitate locuinței tale, iar vopsirea ușilor interioare în negru ar putea crea automat un aspect frumos, bineînțeles cu un buget redus. Dacă alegi să faci asta, asigură-te că adaugi câteva elemente de decor negre pentru a-i oferi o notă finală de eleganță.

Foto pinterest.com

 

  • Perne decorative

Pernele decorative au două scopuri.

Unul, dacă sunt alese corect, pot pune în valoare factorul de eleganță, al doilea oferă oaspeților un confort suplimentar pe canapea cât si un sentiment plăcut de acasă. O idee este să alegeți perini moi și suficient de mari pentru un aspect elegant.

Foto pinterest.com

  • Alegerea corpurilor de iluminat

Acesta poate fi un factor important pentru că alegerea corpurilor de iluminat pot schimba întreaga fațadă a apartamentului. Puteți alege un corp de iluminat vintage, care va aduce un plus de valoare casei tale. În plus, asigurați-vă că aveți mai multe surse de lumină diferite, inclusiv lămpi pentru noptiere sau veioze în toată casa pentru a spori senzația de eleganță.

foto pinterest.com

 

 

Parchetul este un alt element care schimbă complet aspectul casei tale. Este adevărat, totuși, că dacă alegi o mochetă ea îți poate ține de cald și este moale, dar un parchet din lemn masiv, de calitate are un aspect clasic și elegant. Lemnul masiv pentru podea oferă rentabilitatea investiției. Dacă alegeți parchet laminat, asigurați-vă că veți cumpăra cel mai bun parchet de pe piata oferindu-vă o calitate durabilă.

  • Accesorii

Nu uita de accesorii, rame de tablouri, oglinzi, flori de interior, toate concepute pentru a aduce un plus de eleganță spațiului locuit și nu în ultimul rând nu uitați de fericire, de zâmbete și de crearea de amintiri, de voci cristaline și multă voie bună. Pentru că acasă este locul unde tu te simti cel mai bine, fă în așa fel încât să fie și cel mai confortabil loc.

Foto pinterest.com

Dacă vrei să economisești timp și bani, atunci când te hotărăsti să te apuci de renovarea casei tale, apelează cu încredere la serviciile Vindemieftim.ro, un concept unic care te ajută să alegi materiale de calitate, să faci  cumpărăturile din confortul casei tale, având mereu la dispoziție consultanță de specialitate telefonică și amabilitatea consultanților. Cumpăraturile vor ajunge la uța ta între 5-7 zile de la comandă, iar tu vei avea timp să petreci alături de cei dragi ție.

 

Articol scris pentru concursul Spring SuperBlog 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. […] Tips-uri pentru a-ți renova casa într-un mod elegant și cu un buget redus […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...