Sanatate

Alege sanatatea pentru tine si cei din jurul tau!

Astazi vreau sa va scriu cateva randuri si m-am gandit cam ce as putea sa va transmit eu voua, eu – mama, eu – sotia, eu – femeia, pentru a  va putea inspira cu randurile mele.

Am o simpla intrebare pe care vreau sa o adresez tuturor si sunt convinsa ca raspunsul va fi acelasi indiferent de situatia materiala sau chiar de starea medicala.

Ce anume va doriti cel mai mult de la viata, pentru voi cat si pentru cei dragi?

Raspunsul meu, fara ezitari, este ca imi doresc sanatate cat cuprinde, atat mie cat si familiei mele. Este ceea ce ma face fericita si implinita!

Tocmai, din aceasta cauza am inceput sa ma documentez cat mai mult, fie pe internet, fie din carti care este sursa principala de imbolnavire a oamenilor.

Raspunsul l-am gasit repede si acesta este mancarea.

Ca  mama, in primul rand, am ales pentru copiii mei mancarea sanatoasa, care include mai multe legume si fructe, iar produsele animale sa fie lasate pe un loc secundar. Va asigur ca daca va hraniti cu produse animale doar odata pe saptamana, nu o sa patiti nimic.

Noi am ales pentru hrana sanatoasa firma Sanovita,  o companie de incredere care se gandeste la sanatatea consumatorilor.

3

Site-ul lor este diversificat, se gasesc retete sanatoase nenumarate de la felul de baza pana la deserturi si salate. Mai multe detalii aici:  (https://www.sanovita.ro/blog/retete/)

Filozofia Sanovita este aproape unica in Romania, fiind o companie creativa si in trend cu toate noutatile.

1

Daca te-am convins, nu uita sa arunci o privire catre site-ul lor   (www.sanovita.ro ) de unde vei putea cumpara produsele Sanovita, si vei gasi inspiratie pentru retete sanatoase, lifestyle, tratamente naturiste cat si un ghid de slabit, dar mai ales sfaturi utile pentru oricine isi doreste sa traiasca mai sanatos.

Va imbratisez, Saludic (a)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...