Seara de lectura

Mama – o carte superba, perfectă pentru toate mămicile din lume

“Comoara mea, aurul meu, minunea mea

Rămâi la căldură-n cetatea din inima mea.

Doar lasă-mă-n anii ce vor urma

Scut să-ți fiu pentru lumea cea rea.”

Mama – Helene Delforge, ilustrată de Quentin Greban

 

O văd cu ochii în lacrimi, dar și cu zâmbetul pe buze, de câte ori mă duc la ea.
Mereu maă privește cu blândețe și îmi spune cât de mult însemn pentru ea.

Vă spun un secret: mai nou a învățat să folosească Facebook-ul, chiar și acolo îmi lasă mereu rânduri frumoase. E ea, mama, faptura gingașă și blândă care mi-aș dori s-o am alături toata viața.

Dragii mei, indiferent de cât de ocupați sunteți, nu uitați să mergeți în vizită la mama. E singura care se bucură cu adevărat de prezența noastră necondiționat  și singura care iubește cu adevărat mai presus de orice. Și când mergeți la ea, luați-i o carte și poate niște flori. Cu siguranță, se va bucura!

Se apropie  Ziua internațională a Mamei și în intâmpinarea noastră vin cei de de la Cartemma care s-au gândit la un super cadou pentru orice mămică .

Cartea mi se pare genială, pentru ca îmbină toate sentimentele pe care un om le poate avea cu privire la mama, de la bucurie, la emotie și dragoste, din plin. Este o carte pe care trebuie să o aibe orice mamică sau viitoare mamică.

Seara cand ne adunam cu toții, îmi place să le spun copiilor povești, iar CARTEMMA e genul de librărie unde găsești tot ce dorești și pentru toate vârstele.

Vă mai spun un lucru: Învățați-i pe copii să iubească pentru că acei copii care sunt iubiți vor deveni maturii care vor iubi. Învățați-i să-și prețuiască familia, pentru că e cel mai puternic scut.

Suntem susținători înrăiți a tot ceea ce înseamnă pace și bunăstare în casă pentru că acolo e sufletul nostru.

 

 

2 comentarii

  1. Sonja spune:

    Foarte emoționant !! Inrtr-adevăr mama este o ființa specială și unica ! Acum ca sunt mama , acest cuvânt are și mai multă încărcătura sufleteasca !! Bravo Laurici , tine o tot așa !!

    1. Laura Iacob spune:

      Multumesc mult, Sonia! Lots of love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...