Sanatate

Mierea cu inula – remediu natural impotriva afectiunilor ginecologice si digestive

Dragii mei astazi sunt foarte bucuroasa pentru ca o sa va prezint  niste produse pe care le asteptam cu mare nerabdare.  Este vorba de produsele de la Nera Plant si primul care mi-a atras atentia a fost mierea cu Inula.

Produsele  sunt create cu pasiune si daruire de catre Maicutele de la Manastirea Nera.

Laboratorul Sfintii Doctori Fara de Arginti al Manastirii Nera a aparut in anul 2009 din dorinta maicutelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tamaduitoare sadite de Dumnezeu in plante. Produsele sunt preparate manual, dupa retete proprii cu radacini in vechile leacuri traditionale si manastiresti.

Astazi am ales sa va spun cateva lucruri despre mierea cu inula care este un produs genial din toate punctele de vedere.

Ce este inula (iarba mare)

Este o planta care se gaseste in zonele de munte sau de deal, ierboasa, rezistenta si are o radacina ingrosata din care se desprind ramificatii lungi si este sora cu floarea-soarelui. Numele de Inula Helenium provine de la Elena din Troia. Legenda spune ca planta a aparut in locurile in care au cazut lacrimile ei in momentul in care a fost rapita de acasa.

De ce am ales aceasta miere?

Mierea cu Inula este un produs unic si minunat pe baza de plante.

Inula (iarba mare) are un gust puternic, pentru inceput si aromat la sfarsit si se utilizeaza ca adjuvant al sistemului respirator. Pentru noi a ajuns perfect aceasta miere. Tocmai cand Luca a inceput sa tuseasca. Avea o tuse productiva si am ales momentul potrivit pentru a incepe sa ii dau aceasta miere pentru a nu se agrava.

I-am dat aceasta miere (cate o lingurita de 3 * / zi), i-am facut aerosol,  multe lichide iar in 3 zile s-a pus pe picioare.

Mierea cu inula este recomandata in probleme hormonale, dureri de cap si ajuta la tratarea chisturilor ovariene, fibromului uterin (stopeaza dezvoltarea acestuia), tulburari ale ciclului menstrual, simptome caracteristice menopauzei (bufeuri, insomnia, nervozitate, iritabilitate), regleaza fluxul menstrual. Proprietatile sale se datoreaza unor substante care actioneaza intr-un mod asemanator hormonilor si se recomanda femeilor mai ales cand au probleme de acest fel.

Ce nu stiai despre Inula

Intr-un studiu recent publicat in revista medicala Phytoterapy Research, oamenii de stiinta au descoperit capacitatea plantei Inula foarte mare de a stopa cresterea tumorii cancerului mamar. In acest studiu s-au folosit mai multe plante, iar Inula s-a dovedit a fi cea mai puternica, ea a oprit efectiv celulele canceroase inhiband cresterea tumorii.

Combinatia pe care au folosit-o cei de la NeraPlant este geniala si deosebit de valoroasa pentru ca poate fi un adjuvant  puternic in tratarea mai multor simptome.

Va recomand din suflet sa il incercati.

Site-ul maicutelor cat si mai multe detalii legate de produsele lor il gasiti AICI

 

 

1 comentariu

  1. IONELA FULGER spune:

    HARUL LUI DUMNEZEU este peste profesorul Pavel Chirilă și peste maicile de la mănăstire!
    Nu vă îndoiți de asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...