Cosmetice naturale

Sampon pentru copii de la Bebe Drag

 

In tot ceea ce fac sustin cat se poate de mult brandurile romanesti.

Am o vorba dupa care imi croiesc propriul meu drum pe calea bloggingului ca in tot ceea ce fac sa pun si putin folclor, iar VivaNatura este exact brandul romanesc eficient, natural si romanesc care imi place si se potriveste cu motivatia mea. In goana mea dupa produse naturale si eficiente am descoperit samponul Bebe drag cu aloe si salvie al carui rezultatul este foarte eficient pentru parul sensibil al copiilor.

Flaconul este cu pompita ceea ce imi ofera dexteritate si usurinta in manevrarea lui. In urma folosirii samponului ramane un miros placut, un par ingrijit si curat.

Marea inovatie a produselor „Bebe drag” consta in inlocuirea ingredientelor cu potential daunator cu ingrediente de origine naturala, astfel incat pielea copilasului sa nu fi expusa problemelor. Bebe drag este un produs cu 99 % ingrediente naturale, hipoalergenic cu o formula biodegradabila. Este perfect atat pentru copii cat si pentru parinti.

Contine ingrediente naturale, galbenele, musetel si salvie care ajuta la prevenirea inflamatiei, iar aloe vera hidrateaza si da stralucire parului, contribuind la mentinerea echilibrului hidric al pielii, lasand parul moale si matasos fara a se incurca.

Copiii meu au fost foarte multumiti de acest sampon ceea ce ma face sa il recomand cu mare drag!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...