Retete

Fusilli cu legume si pesto de leurda de la Nera Plant

Am pregatit pentru o voi o super reteta potrivita pentru postul Pastelui. Este vorba de fusilli cu legume, pesto de leurda cu nuca si condimente de la Nera Plant calite in ulei de salvie.

Toate condimentele pe care le-am folosit au nenumarate beneficii asupra organismului si iti ofera o imunitate , in perioada primavaratica si nu numai.

Uleiul de salvie de la Nera Plant este cunoscut ca fiind un tonic fizic si mental. Protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ.

  • Stimuleaza secretia bilei de catre celulele hepatice
  • Favorizeaza eliminarea gazelor din intestine
  • Diminuează transpiratia excesiva
  • Usor hipoglicemiant
  • Antiseptic, cicatrizant

Pesto de leurda cu nuca – leurda este cunoscuta avand puternice efecte depurative, diuretice şi de activare a peristaltismului intestinal.

Iar la condimentarea mancarii am folosit tarhon, roinita si marar

Ingrediente:

Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa fiarba se pun fusilli circa 7 minute. In acest timp se pregateste sosul pentru fusilli. In putin ulei de salvie se caleste prazul, ardeiul si ciupercile. Dupa ce s-a calit se adauga sosul de rosii si se pune putina sare. Eu prefer sa folosesc sare roz de himalaya. Dupa ce a fiert putin sosul se adauga pesto de leurda cu nuca si condimentele de roinita, marar si tarhon. Gustul este desavarsit datorita condimentelor. Dupa ce am adaugat pastele si sosul pe farfurie am asezonat cu nuca “facuta praf” .

Pofta buna si post binecuvantat!

https://www.youtube.com/watch?v=p7TXZuEOSyg

Lasă un răspuns

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...