Cosmetice naturale

Produsele care mi-au redat increderea

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre produsele Paula’s Choice  pe care le-am testat de putina vreme dar pe care am pus ochii totusi de mai mult timp.

In urma evaluarii specialistului Paula’s Choice dupa ce le-am povestit problemele mele si lupta cu dermatita seboreica mi-au recomandat 3 produse de-ale lor, produse care s-au dovedit dupa 7 zile de proba a fi unele foarte bune.

Mai multe despre brandul Paula’s Choice si fondatoarea brandului – Paula Begoun

Paula Begoun este fondatoarea si forta inovatoare din spatele brandului de cosmetice Paula’s Choice. Este de asemenea si autoarea a peste 20 de carti best selling, dedicate ingrijirii pielii si machiajului, vandute in peste 2.5 milioane de copii pe tot globul.

Munca ei recunoscuta la nivel international in domeniul industriei cosmetice a dus la apariții repetate la programe TV cum ar fi Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC,The View și Dr. Oz.

Produsele Paula’s Choice conțin ingrediente ale caror efecte benefice sunt confirmate de cercetarile in domeniul medical. Formulele noastre sunt complexe, multe dintre ele fiind inovatii in industria cosmetica.

De la ingrijirea de baza a pielii, pana la tratamente specifice pentru diverse probleme, toate produsele contin ingrediente care protejeaza si intaresc bariera naturala a pielii impotriva factorilor de mediu.

Mai multe detalii gasiti AICI

Produsele folosite si incercate de mine

Produsele folosite si incercate de mine in lupta cu dermatita seboreica sunt :

  • Omega + Complex Moisturizer  , se aplica dimineata  direct pe zona afectata, dupa ce speli tenul in prealabil. Formula sa hidratanta lupta impotriva deshidratarii, este potrivita pentru pielea sensibila. cu descuamari dar poate fi folosita si pe tenul mixt. Avand in vedere ca se aplica doar pe zona afectata, crema tine o perioada indelungata fara probleme.
  • Calm Mineral Moisturizer SPF30  se aplica tot dimineata si tot pe zonele afectat de descuamari.  Repara bariera naturala si hidrateaza in profunzime pielea uscata si sensibila. Ofera protectie solara completa, delicata, cu ajutorul filtrelor minerale.
  • Serul Pore Purifier din gama Defense   este un ser cu o textura fluida si lejera care se aplica usor pe fata. Contine vitamina C si acid salicilic ceea ce il face sa intareasca bariera naturala cu poluantii din mediul extern. Aceasta se potriveste tuturor tipurilor de ten si uniformizeaza culoarea pielii

Pentru mine aceste produse s-au dovedit a fi foarte benefice. O sa va prezint mai jos si o fotografie de tipul before&after dupa 7 zile de folosire, dar cu siguranta rezultatul va fi uimitor dupa ce le voi folosi o perioada mai indelungata. Produsele Paula’s Choice sunt produse de calitate, raportul pret-calitate este fair ceea ce ma face sa am incredere in acest brand.

Cand va achizitionati produse cosmetice incercati sa va ganditi pe termen lung nu scurt. Sa va informati cat mai mult asupra produselor achizionate si sa dati credit mai mare pielii voastre. Cu produse de o calitate inferioara risti sa faci mai mult rau decat bine.

Eczema mea este localizata dupa urechi, in trecut am avut probleme mult mai mari chiar in zona nasului si a fruntii, la sprancene, dar acum s-a retras dupa urechi. Este destul de incomod dar ma bucur ca nu e vizibila atat de mult.

Cam asa arata zona afectata dupa 7 zile de folosire zilnica a produselor Paula’s Choice. Prima poza este before, iar a doua este after

 

Se vede clar ca nu mai sunt probleme atat de mari si ca lucrurile merg inspre bine. Ceea ce ma face sa simt foarte bine!

Cu aplicari zilnice nivelul de hidratare a pielii a crescut iar pielea mea se simte din ce in ce mai bine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...