Seara de lectura

Magia Crăciunului stă în recunostiinta pe care le-o arătăm celor dragi

Nici nu am intrat bine în luna noiembrie că deja gândul îmi stă la Crăciun, ce surprize să le fac celor dragi, ce coronițe să pregătim pentru ușa de la intrare și de unde să ne luam neparat un calendar advent .

Vorbind de surprize, cărțile sunt cele mai bune prietene ale noastre și nu trece o zi de naștere, o sărbătoare, un eveniment fară să oferim în schimb o carte de suflet.

Am căutat pentru sărbătoarea Crăciunului ceva magic care să se potrivească stitlului nostru de sărbătoare.

Editura Cartemma pune la dispoziția tuturor o carte de Crăciun care poate fi oferită cadou atât pentru copii, părinți, prieteni dragi sau colegi de birou si lista poate continua. Se recomanda a fi citita începând cu data de 1 decembrie și terminând cu ziua de Crăciun, ca pe calendar de advent, sau alege cugetarea care se potriveste cel mai bine cu starea ta de spirit din ziua respectiva.

Cartea se numește Zile de Crăciun și o gășiți AICI  la un preț mai mult decât avantajos.  De cum a sunat curierul, am dat fuga jos să iau coletul. Vroaim să fie totodată o supriza pentru copiii mei, așadar vă sta ascunsă până în luna decembrie. Eu, personal nu m-am putut abține să nu o răsfoiesc, și am descoperit pagini pline de magie. Mi-am pus în minte că în fiecare săptămână, de acum încolo, până în ziua Crăciunului să postez mesaje din carte pe care să  vi le fac cunoscute și vouă.  Cartea este un pod între realitate și magia Crăciunului, pentru că te poartă pe brațe de sentimente și oferă speranță, credință, generozitate și multa pace.

 

Nu ai nevoie de prea multe simți mulțumire sufletească: o ceașcă de ciocolată caldă într-o dupăamiază rece de iarnă, o eșarfă călduroasă, un omuleț de turtă dulce sau o scrisoare pe care abia aștepți o deschizi. Mulțumirea interioara vine din lucruri simple. Folosește ziua de azi pentru a căuta motive de mulțumire în jurul tău. Vei fi surprins descoperi bogații neașteptate în cele mai obișnuite lucruri. Savurează un moment de împlinire știind , măcar pentru o clipă, nu mai ai nevoie de nimic altceva. – Zile de CrăciunGânduri pentru sărbători – M.H. Clark, Jessica Phoenix

Ce poate fi mai frumos decât oferi amintiri palpabile celor dragi? Doar așa ne vom putea îmbogăți viețile cu experiențe fericite.

Zile de Craciun este o carte care ar trebui să nu lipsească de sub niciun brad, este o carte care vine împreună cu recunoștiinta voastră asupra oamenilor dragi, continuarea tradiției și surprizele nelipsite din preajma sărbătorilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...