Cosmetice naturale Retete Sanatate

Alegerile sănătoase care îmi îmbunătățesc ziua

Morning boost

Îmi place să îmi încep ziua într-un mod sănătos, plin de energie. Toată viața mea, m-am confruntat cu probleme de greutate, dar știți cum suntem noi, femeile, niciodată suficient de bune, niciodată suficient de frumoase, niciodată suficient de slabe…
Contează foarte mult, să te iubești așa cum ești și rezonez mult cu bloggerii care promovează naturalețea și frumusețea naturală. Social Media ne-a cam dat peste cap cu idealurile de frumusețe și pierdem de multe ori esența prezentului. De aceea, va sfătuiesc cu mare drag să vă trăiți fiecare zi așa cum vă este dată, să vă bucurați de orice pentru că nu se știe când se termină.
Am un grup de prietene, pe Facebook și nu numai (și în viața reală) cu care ne sfătuim legat de un regim de viață sănătos. Problemele mele de sănătate datorită bolii Lyme pe care am contactat-o anul trecut m-au făcut să apreciez mult mai mult decât înainte produsele ecologice și rețetele sănătoase.
Recunosc, am avut perioade de rebeliune în care nu mai puteam și vroiam să trăiesc din nou ca înainte. Dar, corpul mă atenționa si îmi dădea câteva zile de stat în casă cu dureri de tot felul și asta mă făcea să îmi revin la sentimente mult mai bune referitor la alimentație. Asta ni se întâmplă tuturor, doar că eu sunt mult mai sensibilă la toxine și le simt mult mai pronunțat.
Dar, să știți că si persoanele sănătoase, care își pot biciui corpul cu toxine fără să le simtă acumulează aceste otrăvuri în organism. Diferența dintre noi este că eu le simt mult mai repede și mai profund.
Prietenii de la Eubio  mi-au trimis un pachet cu produse bio, atât pentru îngrijirea pielii, produse de make up, dar si produse de curățenie, toate certificate bio, ecologice ambalate în recipiente din plastic biodegradabil. Despre acestea, voi vorbi în articolul următor.
Am vorbit pe pagina mea de Facebook despre  produsele de make up pe care vreau să vi le mai enumăr și aici. Vă sfătuiesc să intrați pe site-ul lor, aici  unde veți descoperi produse de calitate superioară pentru machiaj. Creioanele de ochi nu irită ochii și de asemenea rimelul este soft și non alergenic.

Energie și vitalitate

Dar, vorbeam despre sănătate si despre cum ar fi bine să îți începi ziua într-un mod mai sănătos, care să nu îți îngreuneze nici ficatul, nici stomacul.
Pentru mine, cafeaua este sfântă. Dar, de multe ori nu îmi dă 100% energia de care am nevoie. Discutând cu prietenele mele, care mă susțin în tot ceea ce fac și îmi dau idei despre cum ar trebui să trăim mai sănătos, am descoperit că un start excelent de a-ți începe ziua este cu un shake sau un smoothie. Poți alege să îți prepari ceva doar din fructe sau o combinație de fructe și legume. Depinde, de ce îți dorești în ziua respectivă. Eu pun în shake și seminte de cânepă decorticate pentru că au un aport nutrițional mult mai bogat. Conțin acizi grasi nesaturați esențiali pentru organism în proporție de 30%, printre care Omega 3 și un tip de acid gras din grupa Omega 6, cunoscut drept acidul gama-linoleic (GLA). În ce priveste aportul nutrițional, semințele de cânepă conțin vitaminele A, C, D, E, B6 si K, dar și cantități ridicate de zinc, calciu, magneziu, fosfor, fier, potasiu, cupru, mangan, aminoacizi si antioxidanti.
Vă las mai jos rețeta.  Dacă bei un shake sau un smoothie de dimineață îți garantez că nu îți va mai fi foame până la jumătatea zilei.
Pentru pregătirea fructelor am folosit o soluție de limpezire de la Almawin.  Sunt tot felul de metode de a spăla fructele și legumele inclusiv cu oțet sau bicarbonat, dar această soluție este la fel de bună, realizata din ingrediente 100%Naturale . Îndepărtează pesticidele, produsele chimice, metale grele, praf, urme de grăsime etc. Pentru detalii o puteți vedea aici
Modul de preparare il puteți urmări și pe canalul meu de Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=s9EtfXnO420

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...