Despre viata

Din dragoste pentru viata

10015083_698425730214072_1337281619_n

Dam iar startul in viata este un proiect ambitios realizat de oameni frumosi care iubesc viata si mai presus de orice, lupta pentru fiecare suflet prematur.

Pentru parintii acestora, bucuria nasterii este umbrita de ingrijorari, teama si speranta. Aceste sufletele au nevoie, dupa nastere, de caldura, liniste si pacea armonioasa pe care o ofera corpul matern, iar aceste nevoi sunt indeplinite si asigurate de catre medici si asistente cu ajutorul unor echipamente si aparate moderne.

BabyCare1

Sectia de Neonatologie, a Spitalului de Urgenta Sibiu are nevoie drastica de achizitionarea unui monitor special pentru functiile cerebrale, monitor care permite urmarirea atenta a problemelor care pot aparea la nivelul creierului si corectia prompt a acestora pentru a evita aparitia sechelelor neurologice. Pretul acestui monitor este de 70.000 de lei.

In acest proiect au pus suflet 3 asociatii din Sibiu, care lupta pentru o cauza nobila: Asociatia Baby Care Sibiu, Maini Unite si E.M.M.A.

http://https://www.youtube.com/watch?v=h64TLWrwAPY&feature=youtu.be

Haideti sa alergam impreuna pentru implinirea acestui proiect!

Mai multe detalii despre cum puteti ajuta si voi gasiti aici:

http://maratonsibiu.ro/proiecte-inscrise/proiecte-inscrise-2015/dam-iar-startul-in-viata/

Lasă un răspuns

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...